Region

Svet

Prepucavanje između Jelene Karleuše i Minimaksovog sina!

Sin pokojnog TV voditelja Milovana Ilića Minimaksima, Vladimir Ilić, nedavno je dao intervjuu za jednu emisiju, gde je između ostalog isprozivao Jelenu Karleušu zbog njene tvrdnje da je Arkan fizički napao njegovog oca. Prepucavanje između Jelene Karleuše i Minimaksovog sina!

Prepucavanje između Jelene Karleuše i Minimaksovog sina! Foto: Twitter



U emisiji koja je sinoć emitovana, sin Milovana Ilića Minimaksa dotakao se priče koju je Jelena Karluša ranije ispričala, da je bila svedok šamaranja njegovog oca od strane Arkana:

"Jelena Karleuša je tvrdila da je Arkan šamarao Minimaksa. Tad sam se i zakačio sa njom i rekao sam joj da sisa ku**c i da je za mene mrtva. Ceca se kune da nije bilo tako. Ne verujem da bi to Arkan to uradio. Bio je šmeker. Ja mislim da nije to uradio. Pre jedno 6-7 godina me je Ceca jedno veče pozvala. Reko otkud ona. Tad mi se zahvalila što sam stao na njenu stranu. I ona mi je rekla tada da to Arkan nije uradio. Arkan je voleo one zajebane buđave sireve pa je ćale uvek kad bi otišao u Francusku nakupovao bi te sireve za Željka."

Jelena Karleuša se tim povodom obratila preko svog Twitter naloga:

"Odgledah intervju Minimaksovog sina u kom me je izvređao zato što sam javno otkrila da je NA MOJE OČI ARKAN OŠAMARIO MINIMAKSA. Kaže, zvala ga je Ceca i zaklela se da to nije istina. Momak, neka ti služi na čast. Tvom ocu, koga sam mnogo volela, neka je večna slava i hvala."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>