KRUŠEVAC: Hici pali umesto pomirenja?

E. V. N.

19. 10. 2018. u 11:47

Miloš V. (34) zadobio povrede nogu i stomaka. Ranjavanje se, navodno, dogodilo, iznenada i nije bila reč o "sačekuši"

КРУШЕВАЦ: Хици пали уместо помирења?

Miloš V. zbrinut na Odeljenju hirurgije

KRUŠEVLjANIN Miloš V. (34) ranjen je u petak, dva sata posle ponoći, nedaleko od kompleksa gradskih bazena, potvrđeno je "Novostima" iz više izvora. Policija se nije oglasila, a kako nezvanično saznajemo, ranjeni je zbrinut na Odeljenju intenzivne nege kruševačke hirurgije, i njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

Pročitajte još - Izrešetan u centru Kruševca

Prema nepotvrđenim informacijama, Kruševljanin je u upucavanju zadobio povrede nogu i stomaka. Ranjavanje se, navodno, dogodilo, iznenada i nije bila reč o "sačekuši", već o pokušaju mirenja sa grupom mladića, sa kojima se ranije sukobio. Taj pokušaj, međutim, nije se završio dobro po ranjenog Kruševljanina.

- Još se ne zna ko je tačno pucao, a traga se za počiniocima - iznosi izvor "Novosti". - Prve, ali još neproverene informacije govore da je u stvari trebalo da dođe do pomirenja, kao i da je reč o nekom, internom sukobljavanju.

Inače, Miloš V. je prema saznanjima "Novosti", od ranije poznat istražnim organima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

gaga

23.10.2018. 09:12

Drzava da poostri mere za davanje dozvola za vatrena oruzja,a onaj ko poseduje vatreno oruzje bez dozvole da dobije rigoroznu kaznu. bilo novcanu bilo zatvor,neki novcani iznos od kog zaboli glava da se vise ne sete ni u snu za oruzje.To isto da vazi i za hladno oruzje,na sta lici ova nasa Srbija,postali smo DIVLJI ZAPAD