Ceo Petrovaradin ostao bez struje

Ceo Petrovaradin večeras je ostao bez struje.
Ceo Petrovaradin ostao bez struje
Foto: Pixabay
Kako nam je rečeno u Elektrovojvodini, razlog je havarija na mreži.
 
Navode da ekipe rade na otklanjanju havarije i da bi svi stanovnici Petrovaradina struju trebalo da dobiju najkasnije za sat vremena. U pojedine delove struja je već stigla.
 
Podsećamo da je i u sredu uveče došlo do veće havarije na mreži zbog koje struje nije bilo na Grbavici, Limanu 3, Telepu, delu Novog naselja i delu Detelinare.
  • Joca

    19.10.2018 07:53
    Ugovori
    Prekjuce je nestalo na Grbavici struje,naravno nema saopstenja ni izvinjenja.Ovih dana stizu racuni za struju na kojima stoji obavestenje da EPS ne garantuje vise isporuku struje .Kako je to moguce kad smo ugovor potpisali prilikom prikljucenja i dobili energetsku saglasnost. Obavesteni kazu da je to zato sto se raspolozive energetske snage daju stranim kompanijama za njihove objekte a nisu nista ulozile u mrezu. Mi smo tu infrastrukturu izgradili svojim novcem i zajmovima EPS-u i necemo dozvoliti da se tako lako arci.
  • Александар

    19.10.2018 07:15
    И на...
    Парагову, Главици, Чардаку,...
  • Ns 49

    18.10.2018 22:23
    Elektrovojvodina je bilo najbolje iz te struke u državi a sada sigurno više neće biti jer su nam je baš oteli. Sad veorvatno moraju da pitaju Beograd i kad kupuju toalet papir.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti