Autoput od Subotice do Novog Sada pun „brda“ i „dolina“

19:10:00 18.10.2018, Komentara: 0

Desna strana auto-puta od Subotice do Beograda, a posebno deonica do Novog Sada, na mnogim mestima je u veoma lošem stanju. Osim uočljivih zakrpa i pukotina, asfalt je prepun ulegnuća, zbog čega vožnja nije nimalo prijatna, piše Blic.

Autoput od Subotice do Novog Sada pun „brda“ i „dolina“

foto: ilustracija

Vozači kažu da vožnja takvim autoputem nimalo nije prijatna, a pogotovo noću kada se ne vide sve pukotine i neravnine.

- Na tim deonicama se još vide linije iz vremena kada je traka bila dvosmerna i nekadašnja centralna linija i krajnje linije. Asfalt je u poslednjih 10 godina samo krpljen. Vide se tri-četiri drugačije boje zakrpa. U starom automobilu mi se sve treslo u toku vožnje tim delom autputa, a sada imam novija kola, pa se manje oseti - kaže jedan taksista.

V.d. direktora „Puteva Srbije“ Zoran Drobnjak priznaje da je autoput od Subotice do Novog Sada u veoma lošem stanju i najavljuje popravku, dogodine.

- Sledeće godine trebalo bi da za Koridor 10 uzmemo od Svetske banke kredit od 16 miliona evra i sredimo kompletan autoput od Horgoša do Novog Sada. Do tada ćemo nastojati da popravimo stanje putem redovnog održavanja - navodi Drobnjak.


Izvor: Blic


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 81%
Pritisak: 999.1 mb
Vetar: 1 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?