Delije na Parku prinčeva
Delije na Parku prinčeva

Englezi se spremaju za Delije

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.10.18. | 14:15

Bez obzira što je Zvezdi zabranjeno da vodi navijače, policija Liverpula najavljuje opsežne mere

Uprkos zabrani vođenja navijača na gostovanje od strane UEFA, engleske vlasti se pripremaju za dolazak velikog broja pristalica Crvene zvezde na Enfild sledeće srede u okviru trećeg kola Lige šampiona. 

Poučena iskustvom iz Pariza kada su, uprkos zabrani, Delije u velikom broju (njih 1.000) stigle na Park prinčeva, policija Mersisajda ništa ne prepušta slučaju.
"Pripremili smo opsežnu policijsku akciju, sarađujemo s oba kluba i srpskom policijom kako bismo spremno dočekali meč i svim posetiocima omogućili ugodan boravak na stadionu i u gradu Liverpulu. Znamo da će biti gostujućih navijača, angažovaćemo dodatne policijske snage ne samo na stadionu nego u celom gradu, a njihov zadatak biće da svi posetioci utakmice budu bezbedni", izjavio je Pol Vajt, komandant lokalne policije.

Izabrane vesti

Engleski mediji podsećaju da je uprkos zabrani distribucije karata svojim navijačima Crvena zvezda imala podršku u Parizu i da su tamo njeni navijači učestvovali u neredima zbog kojih se svakog trenutka očekuje nova kazna disciplinskih organa UEFA.

Foto: Star Sport


tagovi

Delije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara