Najnovije vesti
Zabava
Naš pevač je bio BOLESTAN, povukao se sa scene, a sada otkrio sve o lošem periodu i VELIKOM POVRATKU

Naš pevač je bio BOLESTAN, povukao se sa scene, a sada otkrio sve o lošem periodu i VELIKOM POVRATKU

Pevač popularne grupe "Parni valjak", Aki Rahimovski, doživeo je lakši moždani udar u aprilu ove godine, ali čim je osetio da je bolje rešio je da se vrati svojoj velikoj ljubavi, muzici.

Aki Rahimovski Foto: RAS / RAS Srbija
Aki Rahimovski

Aki nam je otkrio da zapravo nema nameru da se penzioniše.

- Moj život je muzika, ne znam šta bih bolje radio nego to. Ja čitave 24 godine radim ono što volim i nikad nisam razmišljao o tome da se penzionišem. Nemam nameru da se povučem sa scene - poručio je Aki za "Blic" i dodao:

- Hvala publici na prvom mestu što je imala razumevanja i što me i dalje vole i podržavaju. Ja znam koliko značim ljudima, ali upravo te poruke podrške koje su mi slali mi itekako znače. Pored publike podržala me je i porodica, bili su uz mene i tokom bolesti i kad sam rekao da se vraćam muzici - kaže pevač.

Foto: RAS / RAS Srbija

"Parni valjak" je izdao novu pesmu, a kako nam otkriva, album je u pripremi.

- Nova pesma “Otkud ti pravo” je balada i najava za album koji će izaći krajem novembra. Ta pesma je prava, potpuno je drugačija i čoveka prosto pleni taj tekst, a i spot je sjajan. Oduševio sam se kada sam ga video, reakcije su itekako pozitivne. Novi album će u pozadini imati taj zvuk “Parnog valjka”, ali mi se stalno igramo i idemo napred dok radimo, tako da će ipak biti nešto novo - poručio je Rahimovski.

Foto: Promo

Aki je pre oko dve nedelje vratio na scenu, a kako ističe, utisci su fenomenalni.

- Vratio sam se na scenu pre oko dve nedelje, radimo sve koncerte koje smo otkazali zbog mog zdravstvenog stanja. Dosta radimo sada, punom parom, putujemo dosta i koncerti odlično prolaze. Novu godinu provodim u mom Skoplju napokon nakon toliko godina, uvek sam bio negde drugo ali ovog puta neću.

Kako nam je otkrio, lekari su mu rekli da se čuva stresa, a muzika je njemu pravi način za to.

- Nema stresa sada uopšte. Kad se popenjete na binu sve se menja, tu je adrenalin i ja postajem potpuno drugi čovek - za "Blic" je zaključio Aki Rahimovski.