Nova lažna prijava pokušaja otmice deteta kod Bačke Palanke

Novi slučaj lažne prijave pokušaja otmice dece otkriven je u Tovariševu kod Bačke Planake gde je đak lokalne osnovne škole tvrdio da su ga dva muškarca iz belog kombija ispred škole "mamili čokoladicama".
Nova lažna prijava pokušaja otmice deteta kod Bačke Palanke
Foto: Pixabay
Kako javlja RTS, pedagog OŠ "Vuk Karadžić" iz Bača, G. J. prijavila je da je od učiteljica iz škole dobila informaciju da je "beli kombi" nepoznate marke, modela i registarskih oznaka, neutvrđenog dana, u Tovariševu, bio parkiran ispred OŠ "Mileta Protić", i da su dva muškarca učenike "mamili čokoladicama". Jedan učenik je, navodno, pošao da uđe, ali su reagovali stariji prolaznici, a muškarci su se udaljili.
 
Utvrđeno da je L.S. iz Bača na Viber grupi roditelja učenika škole objavila da je saznala za navodni događaj preko oca dečaka, koji je tvrdio da je pošao ka kombiju. L. S. je potom izjavila da joj je to rekla komšinica, S. M., koja radi sa ocem dečaka. 
 
U obavljenom razgovoru sa S.M, policija je utvrdila da je reč o ocu đaka iz Tovariševa. Rekla je da joj je otac dečaka rekao da ga je sin slagao o gore navedenom, tj. da je izmislio priču o "belom kombiju i nepoznatim muškarcima koji učenike mame čokoladicama".
 
Nedavno su iz Uprave policije istakli da je sve više slučajeva lažnih prijava otmice dece, upozorivši da se na društvenim mrežama objavljuju brojne neproverene, netačne i uznemirujuće informacije o navodnim pokušajima otmice dece, a koji im uopšte nisu prijavljene.
  • T

    17.10.2018 14:33
    Samo Vi mislite da deca lažu. Ovakve stvari se dešavaju.
  • Limanac

    17.10.2018 10:51
    I kad jednom stvarno neko bude pokusao ili otme dete niko nece verovati zbog ovakvih lazi u zadnjih par nedelja.
  • neko_iz_mase

    17.10.2018 10:42
    preterivanja
    Lažne dojave krivično procesuirati sa ogromnim novčanim kaznama. Razlog jednostavan, priča o čobaninu i vuku...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".