Na utakmici protiv „Zvezde“ (ne)poželjni gradonačelnik i sportski većnik iz redova SNS 1Dragan Antić Dinamo Foto lična arhiva

„Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković i gradski većnik za sport Nenad Đorđević moraće da kupe karte da bi gledali susret u Kupu Srbije između Dinama i Crvene zvezde, jer dok sam ja predsednik kluba, za njih dvojicu nema mesta u loži“ bio je izričit  na konferenciji za novinare čelnik Dinama, i član naprednjaka Dragan Antić.

On je to rekao uoči sutrašnje utakmice u šesnaestini finala fudbalskog KUP-a Srbije između domaćeg Dinama i Crvene Zvezde, a prenosi lokalni portal info.vranjske.

– Prvi čovek Vranja, i većnik za sport opstruiraju predstojeći spektakl na stadionu „Jumka“, i nisu nam omogućili dodatne radove,  kako bi što veći broj gledalaca bio na utakmici, sa Crvenom zvezdom. Fudbalski klub Dinamo je institucija.Vranje je institucija, sa time nema igranja –  kategoričan je bio Antić a prenosi vranjski portal.

Ulaznica za sutrašnju utakmicu na stadionu „Jumko“, između Dinama i Crvene Zvezde u zvaničnoj prodaji više nema, jer je od oko 4.000, deo u skladu sa pravilima FSS pripao FK Crvena Zvezda, obzirom da se prihod i troškovi na mečevima ovog takmičenja dele na ravne časti izmedju domaćina i gostujuće ekipe.

Iz vranjanske policije najavili su tokom današnjeg dana pojačanu kontrolu dolaska navijača u Vranje, a posebno na stadion Kompanije „Jumko“ koji je se nalazi u stanju „dosta loše bezbedonosne kontrole“. Utakmicu će u celom toku pratiti više od sto pripadnika žandarmerije, uz kako je najavljeno video i foto snimanje svih situacija u slučaju mogućih incidenata.

Tokom sutrašnjeg dana u Vranje se očekuje dolazak više od hiljadu navijača Crvene Zvezde iz Niša, Leskovca, kao i iz Kumanova u Republici Makedoniji.

Kako se očekuje, uprkos izuzetno skromnim tehničkim potencijalima samog sportskog objekta, stadiona „Jumko“,  utakmicu Dinamo – Crvena Zvezda u direktnom tv prenosu moći će da prate  i gledaoci kablovskog operatera Arena 1 od 14 sati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari