Ukleta reprezentativna pauza za Liverpul: Povređen i Nabi Keita, saigrači ga nosili na leđima

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.10.18. | 18:27

Jirgenu Klopu neće biti lako da sastavi najbolji mogući tim za utakmicu sa Hadersfildom, a izvesno je i da neće biti u idealnoj situaciju uoči meča sa Crvenom zvezdom u Ligi šampiona naredne srede

Neverica u Liverpulu! Za sve je kriva ukleta reprezentativna pauza koja je sa sobom odnela i četvrtu "žrtvu". Posle Mohameda Salaha, Virdžila van Dajka i Sadija Manea, povredio se i Nabi Keita!

Odlični vezista je doživeo povredu butnog mišića u prvom poluveremenu utakmice između Ruande i njegove Gvineje, pa je zamenjen na poluvremenu.

Izabrane vesti

Zvuči gotovo neverovatno, ali pošto na utakmici nije bilo nosila, Keitu je jedan saigrač iz nacionalnog tima morao da iznese na leđima.

To samo pokazuje da povreda nije nimalo bezazlena, ali se još uvek ne zna tačno koliko bi mladi vezista mogao da pauzira.

Jirgenu Klopu neće biti lako da sastavi najbolji mogući tim za utakmicu sa Hadersfildom, a izvesno je i da neće biti u idealnoj situaciju uoči meča sa Crvenom zvezdom u Ligi šampiona naredne srede.

Injury update: Naby Deco Keita of @LFC left the pitch with an injury on the back of a player #Rwanda vs #Guinée #RWAGUI #AFCON2019Q pic.twitter.com/p1DUOFp1xM

— Kayishema Tity Thierry (@TityThierry) October 16, 2018

Foto: Action images


tagovi

Jirgen Klop

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara