TUŽBA JOŠ NEIZVESNA: Zvezda u Parizu angažovala advokatski tim kao odgovor na pisanje Ekipa

Z. Ć.

16. 10. 2018. u 14:44

Srpski šampion je najavio da će uraditi sve kako bi odbranio čast i ugled i zato će advokati pokušati da pronađu svaku "pukotinu" u tekstovima koji terete Zvezdu da je učestvovala u nečasnim radnjama

ТУЖБА ЈОШ НЕИЗВЕСНА: Звезда у Паризу ангажовала адвокатски тим као одговор на писање Екипа

Detalj sa utakmice Crvene zvezde i PSŽ Foto: Tanjug/AP

UGLED i čast Crvene zvezde su narušeni pisanjem "Ekipa" o navodnom učestvovanju u nameštanju rezultata na utakmici sa Pari Sen Žermenom, ali u klubu još nisu sigurni da li će tužiti ovaj poznati sportski list.

Poslovni direktor crveno-belih Stefan Pantović već nekoliko dana boravi u Parizu, gde je poslovno otišao iz dva razloga. Prvi je učešće na forumu profesionalnih klubova, a drugi je mnogo važniji - da u ime Crvene zvezde angažuje advokatski tim koji će proučiti sve opcije oko pokretanja tužbe protiv "Ekipa".

Srpski šampion je najavio da će uraditi sve kako bi odbranio čast i ugled i zato će advokati pokušati da pronađu svaku "pukotinu" u tekstovima koji terete Zvezdu da je učestvovala u nečasnim radnjama. Međutim, iza "Ekipa", takođe, stoji jak pravnički tim, a u tekstovima su korišćeni izvori iz UEFA i francuskog tužilaštva, tako da, ukoliko Zvezda ne pronađe snažne argumente protiv "Ekipa", verovatno neće ni ulaziti u ovaj proces.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (15)

Tradicija

16.10.2018. 15:21

Ove optuzbe kao da smo vec negde videli, Markale, red za hleb u Sarajevu, Racak, Skripalj, itd itd...

Стеван2.0

16.10.2018. 16:03

спор би се водио у Паризу. па се бојим да ту не буде други сет...

bgcaffe

17.10.2018. 00:15

@Стеван2.0 - Pravi setovi su Mkabi tikva, Slavija, Rapidi, Kroacija , Atletiko itd....da ne nabrajam do sutra.... dosta je i ovo...a ne od tima koji vredi skoro pa MILIJARDU EVRA ! :))) A to su BRUKE nad BRUKAMA, i zauvek ce biti zabelezeno, a PSZ rokne od 5-7 komada lagano Seltiku ili Lionu ( koji je pretedent za titulu i koji vredi preko 400 miliona eura ) !!! :)

Navijač iz Kanade

16.10.2018. 16:12

Zvezda je već fudbalsko ime od PSŽ u istoriji evropskog fudbala. I to se mora ceniti. Cenu dići propisno I bez milosti.

Juznoprugas

17.10.2018. 01:37

@bgdbgd111 - Deo Francuske obavestajne sluzbe podmazan siptarskim parama ima koristi i motiva da ponize Zvezdu!Tesko ce Francuska drzava i sudovi dozvoliti rasipanje para iz "ugledne" Francuske medijske grupacije velikom Balkanskom klubu?!Kad nam Francuzi smeste za Srebrenicu,bombarduju R.Srpsku 95 i Srbiju 99,priznaju "kvazi kosovo".Logicno je da ce udariti na Srpski sport prvo Uefa i Fifa prijem siptara pa ovo sa Zvezdom.Tekst je objavio Gregor Flero koji nije dugogodisnji fudb.novinar.Vec vojni novinar!

umbrisimo

16.10.2018. 19:33

Osoba koja je pokusala da uplati ovu bizarnu opkladu je ucinila sve da se i sazna za spokusaj opklade. Ovo je pokusaj ubistva Crvene Zvezde od strane tog misterioznog kladioca.