Zvezda spremna za spektakl u Vranju, ali bez petorice prvotimaca

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.10.18. | 12:52

“Raduje nas što ćemo igrati u Vranju, jer tamo ima dosta naših navijača, a i Dinamo je prošle sezone bio najgledanija ekipa u Prvoj ligi Srbije, tako da zaista očekujem spektakl“, kaže Vladan Milojević

Kratko je Vladan Milojević prokomentarisao aktuelnosti oko sumnji da je neko od čelnika Crvene zvezde umešan u nameštanje utakmice u Parizu, prvenstveno jer je najviše vremena posvetio priči o „spektaklu“ koji očekuje u Vranju na svom početku u Kupu Srbije.

Izabrane vesti

Podsetimo, Dinamo je utakmice Superligi igrao u Surdulici zbog toga što domaći stadion nije ispunjavao uslove, ali će se u nacionalnom Kupu snage odmeriti u Vranju.
“Raduje nas što ćemo igrati u Vranju, jer tamo ima dosta naših navijača, a i Dinamo je prošle sezone bio najgledanija ekipa u Prvoj ligi Srbije, tako da zaista očekujem spektakl“, poručio je Milojević.

Kup meč, ipak, dolazi u zlo vreme po crveno-bele. Filip Stojković i Milan Rodić imaju lakše povrede i sigurno neće igrati, dok zbog reprezentativnih obaveza u rotaciji neće biti El Fardu BenMiloš Degenek i Ričmond BoaćiMilojević je, ipak, optimista.
“Imam najbolji roster u prvenstvu. Čak i oni koji ne mogu uvek u 18 ravnopravno konkurišu za startnu postavu“.

Činjenica je da uoči pauze Zvezda nije igrala fudbal kakvom se nadala...
“Doveli smo poslednjeg dana prelaznog roka četvoricu igrača. Niko od njih nije igrao u svojim klubovima, a postoji vreme adaptacije. Možda bismo se bolje razumeli da uvek igra istih 11, ali mi svesno vršimo rotacije, razigravamo sve i uveren sam da ćemo doći na željeni nivo. Tu je, naravno, i umor, mada ja mislim da Zvezda treba da igra u ovom ritmu 'sreda-subota'. Prijala nam je ova pauza. Igrači su psihički i fizički odmorniji“.

Milojević se na kraju nije saglasio sa ocenom da je kup degradirano takmičenje.
“Ne mislim da je tako. Samo u kupu trećeligaš može da igra sa superligašem. Vidite da u Engleskoj ima Liga kup u kojem gledamo velika iznenađenja i sve to ga čini zanimljivim. Nama je kup bitan koliko i titula. Nije takmičenje koje nas ne interesuje“.

Foto: Star Sport


tagovi

Vladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara