ITALIJANKE POGURALE SRPKINJE: Odbojkašice u polufinalu SP!

Novosti online

15. 10. 2018. u 14:26

Bez obzira na ishod poslednjeg duela treće runde, izabranice Zorana Terzića naći će se među četiri najbolje ekipe na planeti

ИТАЛИЈАНКЕ ПОГУРАЛЕ СРПКИЊЕ: Одбојкашице у полуфиналу СП!

Odbojkašice Srbije Foto: EPA

Ženska seniorska reprezentacija Srbije igraće drugi put u istoriji u polufinalu Svetskog prvenstva, prvi put od 2006.

Naše igračice duguju zahvalnost Italijankama koje su domaćinu danas oduzele set i tako “pogurale” tim Zorana Terzića do polufinala, bez obzira na ishod poslednjeg duela treće runde.

Srpkinje su u nedelju ubedljivo savladale Japan 3:0, a jedino nije poznato sa koje će pozicije naše devojke ići dalje. One će u utorak u 9.10 ujutru po našem vremenu igrati protiv Italije, a ukoliko trijumfuju u polufinale će ići sa prvog mesta u grupi.

Iz druge grupe će u polufinale Kina i Holandija ispred branioca titule SAD, a ove dve selekcije će u međusobnom skoru odlučiti o pobedniku grupe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Dud

15.10.2018. 15:57

Ne treba se obazirati na druge rezultate, čuj dugujemo zahvalnost! Punom snagom, pa dokle stignemo, naravno ovo je sport i mora neko izgubiti. Čestitke na dosadašnjim rezultatima.

MILOŠ

15.10.2018. 20:04

Jedina nacija koja je i u muškoj i ženskoj selekciji među prvih četiri na svetu. Šta drugo reći nego svaka čast i samo napred !!!