Nova vest
Fudbal

Nedelja, 14.10.2018.

18:50

Rukavina: Šteta zbog boda sa Rumunima, ozbiljno smo shvatili LN

Bek srpske repreezntacije Antonio Rukavina rekao je da je njegova ekipa ozbiljno shvatila takmičenje u Ligi nacija i da kroz njega želi na Evropsko prvenstvo.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Rukavina: Šteta zbog boda sa Rumunima, ozbiljno smo shvatili LN
StarSport

Srbija posle četiri odigrane utakmice u grupi 4, Lige C, novog takmičenja UEFA ima dve pobede i dva remija.

Tokom oktobarskog okupljanja je pobeđena Crna Gora pre nekoliko dana u Podgorici sa 2:0 i ispuštena su dva boda u remiju bez golova sa Rumunima.

"Mislim da i pre okupljanja, da nam je neko ponudio četiri boda mislim da bismo prihvatili znajući da smo igrali dve utakmice u gostima. Ipak, kada se pogleda kakav je tok utakmice bio, igrač više, promašen penal i promašene šanse, ostaje žal što nismo pobedili i rešili pitanje u Ligi nacija, ali osvojili smo četiri boda. Kad se pogledaju godine i kako su mladi igrači izašli na teren, mislim da možemo da budemo zadovoljni. To je budućnost neka", rekao je Rukavina novinarima posle utakmice.

On dodaje da su upravo ti mlađi igrači doneli starijima energiju.

"Trebalo nam je malo te agresivnosti, mladosti, znači nam. Pre početka Lige nacija su ljudi bili skeptični kakvo je to takmičenje, da li znači ili ne... mislim da smo ga mi ozbiljno shvatili i pokušavamo da kroz njega dođemo do Evropskog prvenstva", objasnio je bek Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve