Zvezdina kasna odluka napravila problem Feldinu

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 14.10.2018.
13:22
Izvor: Sportske.net

Amerikanac koji je tokom leta prešao u Hapoel iz Jerusalima priznao je da je želeo da igra evroligašku košarku.

Epa/Valda Kalnina
Epa/Valda Kalnina

Povezane vesti

Nije Hapoel iz Jerusalima bio želja Džejmsa Feldina, ali je Amerikanac morao da prihvati iznuđeno rešenji i to zbog, kako kaže, kasne odluke Crvene zvezde mt:s da ga otpusti.

"Imao sam opciju da ostanem još godinu dana u Beogradu, ali tim ne igra Evroligu ove sezone. Odlučivali su dugo da li da me zadrže ili ne. Situacija s novcem je bila problematična, dugovali su mi nekoliko plata. Bilo je tu dosta stvari...", rekao je Feldin za "Talkbasket".

Plan bivšeg košarkaša Crvene zvezde bio je da pronađe evroligaški angažman.

"Odlučili su kasno da me ne zadrže. Bilo je to oko 5. avgusta kada su mi rekli, ali tada je bilo kasno za mene da pronađem ugovor u evroligaškoj ekipi", dodao je Feldin.

Prijatelj mu je preporučio Hapoel iz Jerusalima, a sada se nimalo ne kaje što je doneo odluku da se preseli u izraelski klub.

"Bio sam pomalo frustriran zato što sam želeo da igram Evroligu, ali svako sa kime sam pričao mi je rekao da je Jerusalim najbolje mesto van Evrolige. Srećan sam s odlukom. Živim i igram u svetom mestu kakav je Jerusalim i imam priliku da upoznam mnogo odličnih ljudi", zaključio je Feldin.

Džejms Feldin je u prethodnoj sezoni sa Crvenom zvezdom mt:s osvojio šampionsku titulu u Srbiji, a neuspesi su doživeljeni u Kupu Radivoja Koraća i ABA ligi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke