');
Najnovije vesti
Blic Zabava Zadruga 2

ŽESTOKI OKRŠAJ Miki vikao na Lunu: Ili si luda, ili glupa, ti si na crkotinama propale ljubavi

Miki Đuričić nedavno je ušao u rijaliti, a već je uspeo da napravi haos kada je sinoć napao Lunu Đogani. Zadrugari su igrali "Igru istine" i tad je nastao okršaj.

Luna Đogani Foto: youtube
Luna Đogani

Pitanje se ticalo Slobe i njenog konstantnog pominjanja pevača, a Luna je bila odlučna u svom izlaganju.

- Rekla si da ulaziš u ovaj rijaliti da pokažeš jednu drugu Lunu... Ali čini mi se da si došla da oživljavaš uspomene, da živiš na crkotini propale ljubavi...čoveka koji te ovde povredio... I malo mi je to - koga ova zaje*ava, pati za onim koji ju je povredio? Tebe narod osuđuje, zaljubila se u oženjenog muškarca... Da li si ti svesna da ispadaš budala tu? - direktan je bio Miki.

- Ne - odgovorila je Luna.

- Ili su luda, glupa, ili je taktika! O čemu se tu radi? - insistirao je.

Foto: screenshot

- Ja se nikad nisam folirala, tako da ni meni ne ide u korist da ja patim... On je sadista i sladi se time što ja sad patim... Ja sam bila super, ali kako sam ušla na ovu kapiju, tako mi se sve vratilo. Do sada nisam nikad osećala takvu emociju kao prema njemu. Ja posle njega ni sa kim nisam bila. Ne stidim se svojih emocija. Taj čovek nije zaslužio da gleda mene kako ja patim za njim, jer on se time sladi, i radi napolju i uživa i boli ga du*e za mene. A ja ovde ispadam debil. Jer ja sam došla ovde zbog sebe, ne zbog njega - završila je Luna.