Najnovije vesti
Zabava Zadruga 2
STARLETA HOSPITALIZOVANA Stanija čeka DODATNE ANALIZE, a evo šta Vladimir kaže o ODLASKU U AMERIKU

STARLETA HOSPITALIZOVANA Stanija čeka DODATNE ANALIZE, a evo šta Vladimir kaže o ODLASKU U AMERIKU

Dobrojevićeva je juče ujutru poletela za Njujork i otišla pravo u bolnicu gde će narednih dana ići pod nož. Njena porodica i dalje krije koji zdravstveni problem ima rijaliti učesnica.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Stanija Dobrojevic_230813_Ras foto Goran Srdanov 010 Foto: G. Srdanov / RAS Srbija
Stanija Dobrojevic_230813_Ras foto Goran Srdanov 010
Foto: G. Srdanov / RAS Srbija

Stanija Dobrojević juče ujutru otputovala je u Ameriku na operaciju nakon što je samo jednu noć od izlaska iz rijalitija “Zadruga” provela na slobodi. Prvim jutarnjim letom u 6.30 starleta i pevačica u povoju sama je odletela u Njujork, gde će hitno biti operisana.

Kako saznajemo, ona je već hospitalizovana.

- Stanija je stigla da se vidi samo sa najužom porodicom i sa nas nekoliko prijatelja, a imala je taman toliko vremena da prepakuje kofer iz “Zadruge” i da samo najophodnije spakuje za put u Ameriku. Sve što mogu da vam kažem jeste da se ona dobro drži, da je pozitivna i da se nada da će lako rešiti zdravstveni problem. Što se tiče rijalitija, priznala nam je da joj je bilo jako teško otkada je Vladimir napustio rijaliti - kaže jedan od prijatelja starlete.

Foto: R.Ristić / RAS Srbija

Pošto Stanija i njena porodica kriju koji zdravstveni problem ima, njeni najbliži prijatelji ističu da ne bi želeli da oni to otkrivaju javnosti jer žele da poštuju njihovu želju za privatnošću.

- Pošto će se Stanija nakon operacija vratiti u rijaliti, ona ne sme da komunicira sa previše ljudi, s medijima i na društvenim mrežama. Možda kada sve prođe ipak kaže šta je bio problem - dodaje naš izvor.

Od trenutka kad je objavljeno da Stanija ima zdravstveni problem, počele su spekulacije povodom informacije da je neposredno pre napuštanja rijalitija dobila loše rezultate laboratorijskih analiza i da je bilo neminovno da se leči. Pojedinci sumnjaju da ima probleme sa štitnom žlezdom, dok jedna grupa smatra da je muče ginekološki problemi, a deo javnosti veruje da Stanija mora na remont silikona.

Foto: Vesna Lalić / RAS Srbija

Produkcija “Pinka” se jedino oglasila pismom koje je stiglo u Belu kuću i koje su zadrugari pročitali za stolom.

- Stanija će zbog zdravstvenog stanja morati da ide na hiruršku intervenciju, ali će se posle oporavka vratiti u rijaliti - pisalo je u tom pismu, dok je Dobrojevićeva drugačiju priču ispričala Mariji Kulić pre nego što je napustila luksuzno imanje.

- Ovo je zbog zdravlja, mislim da se neću vraćati - poručila je Stanija šapatom iako svi očekuju njen povratak.

Kako saznajemo, na aerodrom su je juče ispratili brat i majka, ali je za Njujork poletela sama.

- Viza i karta su bili spremni još ranije, zapravo čim su joj stigli rezultati koji nisu bili dobri počela je sa pripremama za ovaj zahvat. Zato je sve sprovedeno po brzom postupku i ona je samo nekoliko sati provela sa porodicom od trenutka kada je izašla iz “Zadruge” do momenta kada je prošla carinsku zonu - kaže naš izvor.

Foto: vladelije / Instagram

Vladimir: Pridružiću joj se u njujorku

Vladimir Tomović, koji je romansu sa Stanijom počeo u rijalitiju, nakon čega je izbačen zbog nasilja, kaže za “Blic” da je srećan što ga je Stanija pozvala po napuštanju “Zadruge”. On kaže mu je krivo što nije bio u Beogradu da je sačeka i da je predao papire za američku vizu kako bi bio uz nju sada.

Foto: screenshot

- Od ponoći do pet ujutru, do njenog čekiranja, bili smo preko Vibera na video-pozivu. Ona je morala da ode u Ameriku odmah da ja nisam imao vremena ni da stignem do Beograda da je vidim. Pričali smo o svemu, a ponajviše o tome kako da joj se pridružim u Americi. Samo da se ona što pre oporavi. Spreman sam da s njom počnem od nule - ispričao je Vladimir za “Blic”, ali nije želeo da otkrije kakvu će operaciju njegova devojka imati u Americi. Sve o susretu Vladimira Tomovića i Kristijana Golubovića pronaći ćete OVDE.

Veoma provokativna izdanja Stanije Dobrojević pogledajte u galeriji.