Satovi koje ćete ove jeseni htjeti imati na ruci!

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 12.10.2018.

10

Satovi za jesen/zimu 2018/2019. | Foto: Watch Centar

Satovi za jesen/zimu 2018/2019. | Foto: Watch Centar

Znamo kako su detalji bitni i kako jedna sitnica kao dobar sat na ruci može zaista učiniti razliku, pa smo se bacili u potragu za idealnim jesenskim satovima

Početak jeseni je idealan trenutak za osvježavanje vaše garderobe i sjajna izlika za shopping. Već s nekoliko dobrih komada odjeće možete obogatiti svoje jesenske odjevne kombinacije, a pritom je bitno ne zapostaviti ni modne detalje. Znamo kako su detalji bitni i kako jedna sitnica kao dobar sat na ruci može zaista učiniti razliku, pa smo se bacili u potragu za idealnim jesenskim satovima koje će sve ljubiteljice mode htjeti imati na svojim rukama. Zavirili smo u bogatu ponudu satova Watch Centra i izabrali svoje favorite koje možete kupiti u sebi najbližoj Watch Centar poslovnici ili putem njihovog webshopa satovi.com.

Rosefield The West Village

Rosefield The West Village

Ovaj Rosefield sat iz The West Village kolekcije je sinonim ženstvenosti, nježnosti i profinjenog stila. Puderasto rozi kožni remen ukrašen je bakrenim detaljima koji ipak daju malu dozu otkačenosti ovom klasičnom i elegantnom modelu.

Just Cavalli

Just Cavalli

Moderni ženski Just Cavalli sat zlatne boje po kojem su detalji koji oponašaju uzorak zmijske kože, namijenjen je svim onim snažnim ženama koje se ne boje odmaka od klasike. U kompletu sa satom dolazi dodatna narukvica s dva privjeska u obliku J i C slova. Pristaje uz trendi i večernje odjevne kombinacije.

Guess

Guess

Jednostavni ženski Guess sat koji je u potpunosti napravljen od nehrđajućeg čelika naći će bez problema mjesto u vašim odjevnim kombinacijama. Srebrnu podlogu ukrašavaju četiri isprepletena slova G kao prepoznatljivi Guess znak.

Rosefield Small Edit

Rosefield Small Edit

Ostajemo još malo na srebrnoj boji i donosnimo vam nešto elegantniji Rosefield sat iz Small Edit kolekcije. Izgledom utjelovljuje njujoršku četvrt u ovom luksuznom satu koji kombinira sedefasti brojčanik s mesh narukvicom koja ostavlja dojam nakita na ruci.

Pierre Lannier

Pierre Lannier

Ženski Pierre Lannier sat bakrene boje koji spaja klasičan dizajn s modernim. Na klasičnom kućištu je kožni remen nježne roze boje. Sat dolazi u kompletu s dodatnom narukvicom koja se može nositi neovisno o satu.
 
Swatch Psycadelic

Swatch Psycadelic

Swatch Psycadelic je novi model iz kolekcije jesen/zima 2018/2019. i dolazi u šarenoj varijanti. Odlično se uklapa u razne odjevne stilove i pasat će na dnevne i večernje kombinacije svih onih razigranijh pripadnica ženskog spola.

Timex

Timex

Ovaj Timex model kožnog rozog remena s bakrenim kućištem je nešto s čim sigurno nećete pogriješiti. Elegantan, jednostavan, a opet upečatljiv, daje garanciju kako će se lako uklopiti u razne odjevne kombinacije.

Pierre Lannier

Pierre Lannier

Ovaj elegantni Pierre Lannier sat je u potpunosti napravljen od nehrđajućeg čelika. Kućište i mesh narukvica su bakrene boje. Crna podloga je jednostavna i pregledna, a ono što ga čini posebnim je dodatak baršunaste vizure cvijeća koje su iscrtane u kućištu. Ovo je definitivno naš favorit za sve vaše poslovne odjevne kombinacije.

Rosefield City Bloom

Rosefield City Bloom

Rosefield sat iz nježne City Bloom kolekcije kojoj je karakteristika kožni remen s ušivenim cvjetnim uzorkom. Sat koji je dizajniran da bude ženstven i sofisticirani modni dodatak.


VIŠE O TEMAMAPierre LannierSwatchsatoviženski satoviWatch CentarTimexRosefieldJust Cavalliručni satovi




Povezano