Najnovije vesti
Zabava
POSLE PORAZA PRAVO U PROVOD Bivši dečko Nine Radulović PIJAN spopadao Milicu Pavlović

POSLE PORAZA PRAVO U PROVOD Bivši dečko Nine Radulović PIJAN spopadao Milicu Pavlović

Teniser Filip Krajinović vratio se sa turnira u Šangaju pošto je u prvom kolu poražen od Kajla Edmunda. Po povratku u Srbiju bivši dečko Nine Radulović rešio je malo više da se opusti.

Filip KRajinović, Nina Radulović Foto: Privatna arhiva
Filip KRajinović, Nina Radulović

Filip je sinoć došao sam u klub u kom je pevala Milica Pavlović. Teniser je bio u vidno alkoholisanom stanju. U jednom od centralnih separea čekalo ga je društvo, međutim, njemu je bila zanimljivija pevačica. Milica je profesionalno postupila i potpuno je ignorisala tenisera.

Oni koji su ga prepoznali bili su šokirani činjenicom da je Krajinović toliko pijan, da jedva stoji na nogama. Teniser je prišao bini, otvorio usta kao malo dete i pohotno, oblizujući se, gledao u pravcu seksi sinjorite.

Uporno je pružao ruke ka njoj, ali s obzirom na to da je na bini svetlo jako, te da Milica teško može da razazna lica u publici, Krajinović je ostao uskraćen za dodir, piše "Alo".

Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija

Iako Filip tvrdi da mu je Nina Radulović i dalje devojka, svojim ponašanjem odaje utisak slobodnog muškarca. Posle ovih saznanja, izgleda da je stvarno došao kraj njihovoj ljubavi.