Najnovije vesti
Zabava
SVADBA POSLE TRI MESECA VEZE Naša pevačica se udala za šest godina mlađeg muzičara, razveli se, a on joj uputio TEŠKE REČI

SVADBA POSLE TRI MESECA VEZE Naša pevačica se udala za šest godina mlađeg muzičara, razveli se, a on joj uputio TEŠKE REČI

Pevačica Leontina Vukomanović iza sebe ima brak sa muzičarem Filipom Patom, sa kojim je dobila ćerku Luciju, a njihov razvod pratile su brojne turbulencije.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Leontina Foto: Instagram / Instagram
Leontina
Foto: RAS / RAS Srbija

Leontina i Filip 2009. godine odlučili su da nakon samo tri meseca veze stanu na ludi kamen. Pevačica i šest godina mlađi muzičar zatim su dobili naslednicu Luciju, ali posle tri godine braka usledio je razvod. U medijima se spekulisalo da je Filip imao aferu sa pevačicom Saškom Janković, sa kojom je tada sarađivao, međutim oboje su to oštro demantovali. Nakon razvoda od Leontine Filip se ponovo oženio, a ko je njegova druga supruga kao i fotografije sa svadbe, pogledajte OVDE.

Iako su isticali da su ostali u dobrim odnosima zbog ćerke, među njima su se nakon razvoda pojavili određeni problemi.

Leontina sa ćerkom
Foto: RAS Srbija
Leontina sa ćerkom

Nekoliko meseci nakon razvoda, Leontina je krstila Luciju, a Filip je u medijima izjavio da je veoma ljut što je to uradila bez njegovog znanja, te ju je javno optužio da je, kako je naveo, bezobrazna.

Foto: Z. Ilić / RAS Srbija

- Leontina jeste krstila Luciju u ponedeljak bez mog znanja! Kako i zašto, ne znam. Ne znam šta je tužnije, da li crkva koja krsti dete bez prisustva živog oca, koji se venčao u toj istoj pravoslavnoj crkvi kao pravoslavac, ili majka koja krsti dete bez znanja oca. Prosto je neverovatno dokle može da ide bezobrazluk moje bivše žene. Gde je tome kraj?! Zna samo ona i okruženje koje opravdava takve postupke. Svakako čestitam svom detetu krštenje - rekao je on tada za domaće medije. Leontina je nedavno otkrila kakav muškarac može da je osvoji, a više detalja pronaći ćete OVDE.

S druge strane, Leontina je rekla da Filip ne daje novac za ćerku, ali da i pored toga smatra da je on dobar otac Luciji.

- U finasijskom smislu on mi ne pomaže, nema takvu obavezu, ali je svakako dobar otac - rekla je pevačica i kompozitorka svojevremeno za "Blic". Šta su još nekadašnji partneri rekli o krahu svog braka pročitajte u nastavku.