UBICA BUGARSKE NOVINARKE ŠOKIRAO POLICIJU: Dobili su njegovo priznanje, ali jedan detalj povećava MISTERIJU (VIDEO)
Foto: Reuters, Printscreen YouTube

sumnjivo

UBICA BUGARSKE NOVINARKE ŠOKIRAO POLICIJU: Dobili su njegovo priznanje, ali jedan detalj povećava MISTERIJU (VIDEO)

Planeta -

Nemački sud je naveo da će Bugarin koji je priznao da je ubio bugarsku novinarku, Viktoriju Marinovu, biti izručen domovini u narednim danima.

"Uskoro se može očekivati izručenje optuženog. Uhapšeni je priznao sudu da je 6. oktobra 2018. godine imao verbalnu raspravu sa žrtvom. Bio je pod uticajem alkohola i droge i udario ženu u lice, nakon čega je pala, a potom ju je podigao i bacio u grmlje i rekao da je zatim napustio to mesto", naveo je viši regionalni sud u Celeu u saopštenju.

U saopštenju se dalje navodi da je 26-godišnji osumnjičeni, koji je 10. oktobra zadržan u pritvoru po evropskoj poternici, izjavio tokom ispitivanja "da nije želeo da ubije žrtvu i da je negirao silovanje".

U noći 10. oktobra, 21-godišnji bugarski državljanin Severin Krasimirov je uhapšen u Nemačkoj pod sumnjom da je silovao i ubio 30-godišnju Marinovu, urednicu i voditeljku TVN.

Ubistvo je počinjeno u severnom bugarskom gradu Ruse 6. oktobra. Uskoro će početi suđenje u Nemačkoj pre nego što Krasimirov bude izručen Bugarskoj.

Kurir.rs/Vancourier.com Foto: Reuters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track