12. oktobar  2018. 10.03  | Izvor: Tanjug

Milinković-Savić: Murinjo se nije razočarao

PODGORICA -

Srpski fudbalski reprezentativac Sergej Milinković-Savić rekao je da pobeda u Crnoj Gori (2:0) nije bila laka kao što možda izgleda i priznao da mu je drago što je učestvovao kod drugog gola.

"Izgledalo je da je bilo lako, ali nije. Došli smo do penala u pravom trenutku... Posle je Crna Gora imala pritisak, a mi se oslonili na kontru i drugim pogotkom mirno priveli utakmicu kraju", rekao je Milinković-Savić novinarima posle utakmice.

zoze, murinjo

Vezista Lacija ističe da je očekivao da će meč početi sa klupe, pre nego što je kod drugog gola lucidno propustio loptu Aleksandru Mitroviću da reši duel u Podgorici.

"Nema problema što nisam igrao od početka, očekivao sam da uđem i pomogao sam malo kod drugog gola. Značajna pobeda", kaže on.

Upravo je Milinković-Savić bio jedan od igrača koje je menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo uživo gledao u Podgorici.

"Trenutno sam u Laciju, ali je lepo čuti da takav trener dođe da gleda. Da li se razočarao što sam bio na klupi? Verujem da nije, možda je nekog drugog gledao. Čitam da svi pišu da je došao mene da gleda, ali ne mora da znači", zaključio je Milinković-Savić.

Srbija je prva u 4 grupi C Lige nacija sa sedam bodova, dva više od Rumunije, tri od Crne Gore, dok je Litvanija bez poena.

Izabranici Mladena Krstajića u nedelju igraju verovatno ključan meč za prvo mesto protiv Rumunije u Bukureštu.

Tagovi
Srodne vesti