Filip Stojković: Mogao je da ne svira penal; Stevan Jovetić: Navlačio za Srbiju

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.10.18. | 09:30

Crnogorci imaju zamerke na asuđenje Rokija

Dvojica bekova Crvene zvezde su se našli u nesvakidašnjem duelu. Milan Rodić je pobegao Filipu Stojkoviću, ovaj ga počupao, a sudija Đanluka Roki je pokazao na penal iz kojeg je Aleksandar Mitrović doneo Srbiji vođstvo u Crnoj Gori.

Bio je to ključni detalj komšijskog derbija u Podgorici. Stojković je na kraju ispao tragičar u crnogorskom timu. Saigrač iz Zvezde ga je pošteno „navukao“...
„Sudija je mogao da svira, mogao je da ne svira, ali je izabrao da svira“, poručio je Stojković.

Izabrane vesti

O samom meču kaže:
„Loše smo ušli u utakmicu. To je na kraju rezultiralo ne toliko boljom igrom Srbije, koliko rezultatom. Čestitam Srbiji na pobedi, mi idemo dalje“, istakao je Stojković.

Partizanov vezista Marko Janković je ušao sa klupe u drugom poluvremenu, ali nije pomogao Crnoj Gori da izbegne poraz. Zamerio je saigračima kako su igrali dok on nije ušao. 
„U prvom poluvremenu nismo bili na svom nivou, to je moglo i moralo mnogo bolje. Šta je tu je. Ne bih da dajem opravdanja da nije bilo nekih jako bitnih fudbalera za nas i da je mnogo nas koji smo igrali bilo roviti. Šta je tu je, idemo u Litvaniju da se borimo za tri boda koja nam mnogo znače. Srbija, Rumuni i mi su tri ekipe koje se bore za čelo tabele i tako će biti do samog kraja. Kao što sam rekao, idemo sada da damo sve od sebe, da skupimo snagu da uzmemo tri boda i da se u trećem kolu borimo do kraja“.

Crnogorski kapiten Stevan Jovetić je nezadovoljan suđenjem...
„Navlačio je malo u njihovu korist, taman krenemo nešto da radimo, on prekine igru. Ali, čuo sam da je penal bio, tako da nas nije drastično oštetio. Jeste seckao igru, svirao neke bespotrebne faulove, ali nije pravio kardinalne greške“.

O fudbalskim detaljima, Jovetić kaže.
„Tačno je da smo prvo poluvreme igrali loše, igrali smo njihovu igru, dugim loptama, s tim da oni imaju igrača za takav stil, a mi nemamo. Kada smo spustili loptu dole, povezali tri dodavanja, dolazili smo u šanse, u opasnu zonu. Čestitam Srbiji, nisu bili mnogo bolji, ali su iz dva šuta dali dva gola. Mi nismo iskoristili neke situacije. Ovo je prvo poluvreme, imamo drugo u Beogradu, nadam se da ćemo biti svi na okupu i da ćemo uraditi sve da se revanširamo“, rekao je kapiten Crne Gore.

(FOTO: Action images)


tagovi

Filip StojkovićStevan Jovetićreprezentacija Crne Gore

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara