"Orlovi": "Mi da pobeđujemo, a ostali kako hoće..."

Autor: Beta Beta
petak 12.10.2018.
08:44
Izvor: Beta

Crna Gora arhivirana, u Rumuniji će Srbija igrati na pobedu...

EPA-EFE/BORIS PEJOVIC
EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

Povezane vesti

"Jako važna pobeda na najtežem gostovanju u grupi. Igrali smo s puno mladih igrača u početnoj postavi i mislim da smo uradili dobar posao na veoma teškom terenu", rekao je Gaćinović novinarima posle utakmice.

Srbija je u četvrtak pobedila Crnu Goru s 2:0 u trećem kolu Grupe četiri Lige nacija C.

"Najvažnije je da skupljamo bodove, da budemo prvi, to što drugi rade to ne treba da nas interesuje. Grupa je takva da ne možemo da im pobegnemo 10 bodova, ali je bitno da mi pobedjujemo
", rekao je Gaćinović.

On je naveo da je Srbija favorit u Grupi četiri i da uvek ide na pobedu.

"Prezadovoljan sam atmosferom i time kako nas je domaća publika prihvatila. Nadam se da ćemo isto tako da im uzvratimo u Beogradu"
, zaključio je on.

Srbija je prva u Grupi sa sedam bodova, dva više od Rumunije, tri od Crne Gore, a sedam od Litvanije.

"Rezultat 2:0 možda govori da je utakmica bila lakša od očekivanog, ali uopšte nije bilo tako na terenu... Dobro smo krenuli, rano došli do prednosti iz penala i s prednošću otišli na poluvreme. Oni su nas pritisli u drugom delu, ali smo izdržali i postigli gol iz kontre kojim smo rešili meč"
, rekao je Milinković-Savić.

On je dodao da Srbija u meč protiv Rumunije ulazi bez kalkulacija i sa željom da pobedi, kako bi mirno ušla u završnicu takmičenja.

"Atmosfera je bila lepa na stadionu Pod Goricom. Nadam se da će tako biti i u Rumuniji i da će biti bolja utakmica", rekao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Südkurve München
Friday, 12.10.2018
09:09

Žule Stojkovic je ubedljivo najbolji srpski bek. Svaka cast majstore za 1 gol

avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Friday, 12.10.2018
08:55

Bilo bi lepo kada bi Dmitrovic (ili Rajkovic), Gajic, Milenkovic, Veljkovic, Kolarov (do daljnjeg), Maksimovic, Zivkovic, Milinkovic-Savic i Mitrovic cinili kostur- ostaje samo da resimo tog Maksinog parnjaka i l. stranu, opcije imamo, jedino moramo da se krpimo na bekovima jer ne vidim PREVISE mogucnosti na koje bismo mogli da se pouzdano oslonimo u dogledno vreme, ne znas da li smo gori desno ili levo, tu smo bas jako tanki, samo da se ne vratimo na period pre bekova iz OFK Beograda...