Najnovije vesti
Vesti Svet
DRAMA ILI DRAMATURGIJA Deluje kao da je voditelj vremenske prognoze izbegao smrt u poslednji čas, ali nešto tu NE ŠTIMA? (VIDEO)

DRAMA ILI DRAMATURGIJA Deluje kao da je voditelj vremenske prognoze izbegao smrt u poslednji čas, ali nešto tu NE ŠTIMA? (VIDEO)

Dramatični izveštaji reportera vremenske prognoze postali su sastavni deo priloga televizijskih kuća iz gotovo svake oluje koja pogodi SAD. Uragan "Majkl" nije bio izuzetak. Kanal "The Weather Channel" emitovao je izveštaj Džima Kantorea iz Panama Sitija u kojem je rizikovao život da bi široku publiku upoznao sa opasnim vremenom. Gledaoci mu izgleda nisu poverovali.

YT_uragan_oduvao_novinara_unsafe
YT_uragan_oduvao_novinara_unsafe

Na snimku se vidi kako Kantore na jakom vetru stoji na terasi nekog objekta na obali okeana. Nekoliko sekundi kasnije, čini se u poslednjem trenutku, beži od velikog komada drveta koji leti ka njemu. Reklo bi se, imao je sreće.

Međutim, korisnici društvenih mreža baš i nisu oduševljeni ovom pričom. Čak, mnogi je smatraju da je cela situacija inscenirana.

- Da budemo iskreni, verovatno je neki član ekipe bacio taj komad drveta sa balkona drugog ili trećeg sprata - jedna je od komentara.

Neki su se i ozbiljnije upustili u analizu događaja.

- Zasta? Izgleda kao da je neko sa druge strane kamere bacio taj komad drveta u njegovom pravcu. Stoji na vetru jačem od 160 kilometara na sat, dok jaka kiša pada direktno u njegovo lice i oči....on bez problema vidi to drvo! - stoji u jednom od komenatara.

- Drvo čak ni ne leti u njegovom pravcu, daleko je iza njega - tvrdi drugi.

Čak i da je inscenirano, sigurno ne bilo prvi put. Sećate li se voditelja koji se pretvarao da jedva stoji na nogama zbog siline vetrova uragana "Florens" dok iza njega ljudi prilično opušteno hodaju?