Novak protiv Andersona za plasman u polufinale

Najbolji srpski teniser Novak Đoković u četvrtfinalu Mastersa u Šangaju sastaće se sa Južnoafrikancem Kevinom Andersonom. Meč je na programu u petak, oko 08.30 časova uz direktan prenos na našem Drugom programu.

Biće to osmi duel dvojice tenisera, Đoković vodi sa 6:1, a poslednji je bio u ovogodišnjem finalu Vimbldona kada je Srbin pobedio sa 6:2, 6:2, 7:6 (7:3).

Kevin Anderson je uvek nezgodan protivnik, njegovi servisi su ubojito oružje, posebno na brzoj podlozi kao što je ova u Šangaju. Međutim, na drugoj strani terena će stajati verovatno najbolji reterner u istoriji sporta, Novak Đoković.

Četvrtfinale turnira Masters serije, Novak Đoković - Kevin Anderson, igra se u petak oko 08.30 časova uz direktan prenos na Drugom programu RTS, strim RTS Planeta.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво