Pako Alkaser
Pako Alkaser

Pako, dokle ovako?! Alkaserovih devet golova za 200 minuta, Borusija isplatila Barsu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.10.18. | 23:05

Španija deklasirala Vels

Čudotvorac! Kako drugačije objasniti golgeterski učinak Paka Alkasera na početku ove sezone? Devet golova na nepunih pet utakmica i sve skupa 200 minuta na terenu?! Neverovatnu formu iz Dortmunda 25-godišnji napadač večeras je preneo i na reprezentativcni nivoi i sa dva gola pogurao kombinovani tim Španije do ubedljivih 4:1 na prijatlejskom gostovanju kod Velsa u Kardifu.

Prvi gol u osmom, drugi u 29. minutu. Mogaoa je već tada Luis Enrike da ga izvede iz igre. Ovako je malo poremetio statistički učinak, pa mu se tih devet komada piše na 240 minuta. Ali neshvatljivo je kako ove sezone maltene svaki Alkaserov udarac završi tamo gde treba.

Izabrane vesti

Dobro to znaju i u Borusiji, pa je baš uoči meča Bild objavio da su na Vestfalenu presekli i istresli 23.000.000 evra kako bi od Borusije otkupili Alkserov ugovor. Ova sezona će ih koštati još 2.000.000, a ako Alkaser aktivira i sve klauzule moraće da plati još 5.000.000. I lako će ih istrpeti. Samo da Pako nastavi ovako.

Strelci za Španiju bili su i Serhio Ramos i Mark Bartra, dok je utešni pogodak za Vels bio delo Sema Vouksa. Ali bez Gereta Bejla ostrvljani nisu imali nikakve šanse. A kako je Španija igrala ni Bejl im ne bi pomogao.

Bez obzira na to što je Enrike  malo promešao karte, pa se Marko Asensio, Serđo Buskets i Tijago Alkantara, samo primera radi, nisu ni skidali.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Pako Alkaser

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara