FUDBALER ZVEZDE NAPRAVIO PENAL U PODGORICI: Pogledajte kako je Stojković pomogao “svojima”... (VIDEO)

Novosti online

11. 10. 2018. u 21:05

Odličnu akciju Srbi su organizovali po levoj strani, Lukić je dodao do Tadića, a on izbacio Rodića. Levi bek je pobegao klupskom saigraču Stojkoviću koji ga je oborio i sudija Roki je pokazao na belu tačku

ФУДБАЛЕР ЗВЕЗДЕ НАПРАВИО ПЕНАЛ У ПОДГОРИЦИ: Погледајте како је Стојковић помогао “својима”... (ВИДЕО)

Srbija je povela u 19. minutu u Podgorici protiv Crne Gore. A jedan od zaslužnijih je desni bek domaćina Filip Stojković. Inače, momak koji nosi dres Crvene zvezde i oko koga se podigla velika prašina kada je umesto “orlova” izabrao “sokolove”.

Odličnu akciju Srbi su organizovali po levoj strani, Lukić je dodao do Tadića, a on izbacio Rodića. Levi bek je pobegao klupskom saigraču Stojkoviću koji ga je oborio i sudija Roki je pokazao na belu tačku, a Mitrović je bio siguran.

Čini se da je Stojković nepotrebno napravio prekršaj, pošto je lopta otišla u gol aut, možda je hteo da pomogne “svojima”...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Pera

11.10.2018. 22:46

Sada je Stojhković pokazao koliko vredi. Mislim da je na Zvezdi da pronađe novog desnog beka. Bržeg, jačeg, agilnijeg i tehnički doteranuijeg nego je to Stojković. Momak je dobar za srpski fudbal ali za LŠ je prava rupa.

Стеван2.0

11.10.2018. 22:51

ово је оно помогао сам правим мојима а кад будемо играли следећу изгинућу часна реч... Да није он можда Мустафа зато што је продао Србију?

melbourne

12.10.2018. 05:36

Bravo za Krstajicevu mladu gardu, tako se igra svi za jednog, jedan za sve, bilo je sve potaman, odusevljen sam. Taktika najvsa ocena, cuce se jos puno pozitive od ovih mladih momaka!