Skupština grada sledeće nedelje o gradskim priznanjima

Novosadski odbornici će naredne srede održati svečanu i radnu sednicu.
Skupština grada sledeće nedelje o gradskim priznanjima
Foto: 021.rs

U svečanom delu sednice Skupštine doneće se odluku o tome da Ansambl "Vila" Srpskog kulturno-umetničkog društva "Železničar", preduzeće za izdavaštvo "Pravoslavna reč" i dr Miroslav Kopanja dobiju Oktobarske nagrade, a da direktor Tehničke škole "Mileva Marić Ajnštajn" Stanko Matić bude nagrađen Novembarsku povelju.

U radnom delu sednice će se doneti odluke o izradi urbanistički planova poteza Šumica i motela "Minut-Majur" u sklopu autoputa E-75.

Takođe, na dnevnom redu je i promena odluke o otuđenju građevinskog zemljišta, kojom se određuje da se direktnom pogodbom može prodati gradsko zemljište privatniku koji ima deo susedne parcele samo ako je njegova parcela veća od gradske i ako drugi vlasnici okolnih parcela daju saglasnost, dok u ostalim slučajevima mora da bude raspisan javni oglas za prodaju.

Skupština će razmatrati i odluku o otpisu potraživanja od više od 600.000 dinara preduzeća "Društvo za održavanje zgrada" iz Beograda koje je u postupku privatizacije, kao i izveštaj o realizaciji Programa održavanja putne privrede za prvih šest meseci 2018.godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti