Oni su bili prvi u Lidlu - šta najviše hvale?

Zadovoljni povoljnim cenama i velikim izborom proizvoda u novotvorenim maloprodajnim objektima Lidla Srbija, potrošači su danas obavili prvu kupovinu.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 11.10.2018.

17:14

Oni su bili prvi u Lidlu - šta najviše hvale?
Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

U Srbiji je otvoreno prvih 16 maloprodajnih objekata Lidla, od čega je pet u Beogradu, a nakon kupovine obavljene u jednom od objekata u Ulici Vojislava Ilića, potrošači iz Beogada izlazili su sa kolicima punim proizvoda, a pojedini među njima čekali su u redu za ulazak od ranog jutra.

Sugrađanka Mirjana Der zadovoljna je kupovinom u Lidlu, odnosom kvalitet-cena i velikim izborom hrane po povoljnim cenama.

"Lidlov puter je 200 dinara za pakovanje od 250 grama. Mislim da vam to sve govori ako kupujete, znate kolika je cena kod nas", rekla je Der koja je jutros iz Mirijeva ispred objekta Lidla u Vojislava Ilića bila posla sata pre zvaničnog otvaranja.

Prenoseći utiske o kupovini u tom diskontnom lancu rekla je da je u maloprodajnom objektu bila gužva, ali da na kasi nema zadržavanja.

"Uđite u bilo koji naš hipermarket, ima po šest, sedam kasa, a dva radnika rade, a ovde sve kase rade. Nisam čekala na kasi više od pet minuta, a i robu su mi spakovali", rekla je Der.

Zoran Marković prvi put je danas ušao u neku prodavnicu Lidla i nije krio zadovoljstvo zbog povoljnih cena.

"Zadovoljan sam, jer do sada nisam bio u ovim radnjama. Ne pratim mnogo cene, ali čini mi se da su u Lidlu nešto povoljnije i veliki je izbor artikala. Sve u svemu je dobro, za naš standard, za penzinere i ostale. Živi bili", poručio je Marković.

Živojin Stevanović iz Zuca je veoma zadovoljan kupovinom, a sugrađanin Milan Đorđević je rekao da je Lidl mnogo jeftiniji u poređenju sa drugim trgovinskim lancima.

"Prelepo je, mnogo je jeftinije za razliku od ostalih trgovinskih lanaca. Ćerka mi je u Parizu, znam koje su cene. U Lidlu je jeftino i pristupačno za naše plate, zaista i prelepo, svega ima. Redovno ću dolaziti", poručuje đorđević.

"Super, odlično, sviđa mi se. Mnogo je bolje nego u ostalim lancima. Preglednije su cene", tim rečima je Ognjen Todorović opisao svoju prvu kupovinu u objektu Lidla u Beogradu, koji je ispred prodavnice u Vojslava Ilića stigao u sedam sati i čekao sat vremena na ulazak.

Ljiljana Nedeljković, kao i mnogi potrošači, rekli su da će redovno dolaziti u Lidl.

"Ponovo ću doći. Imaju dobro pecivo, ima dosta stvari koje vrede. Sve u svemu, dobro je", rekla je Nedeljković.

Dok su zaposleni u Lidlu Srbija presecanjem vrpce ispred objekata u Vojislava Ilića svečano i simbolično jutros otvorili maloprodajne objekte tog lanca, a generalni direktor Lidla Srbija Tomislav Šapina poručio da Lidl na tržište Srbije donosi jedinstveno iskustvo kupovine, brojnim potrošačima koji su formili dugački red ispred objekta deljeni su proizvodi lidlovih brendova - kroasan, voda i kafa.

Maloprodajni objekti Lidla u Srbiji radiće svakoga dana od 8.00 do 22 sata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: