Crnogorska policija traži od Srba da potpišu da neće na utakmicu?!

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.10.18. | 15:29

Ovo deluje kao da se domaćini plaše da će ih biti manje večeras pod Goricom...

Prema svim parametrima trebalo bi da bude spektakl, u najmanju ruku susret prijatelja, starih znanaca, dobra zabava i provod na lepoj sportskoj predstavi, ali kako je krenulo... 

Crnogorci se očigledno plaše da bi na večerašnjem susretu protiv Srbije moglo da se dogodi da na stadionu pod Goricom bude više navijača protivničkog tima, te su u skladu s tim preduzeli određene "zakonske" mere. Kako javljaju pojedini crnogorski mediji od srpskih državljana zahtevano je da potpišu da neće prisustvovati utakmici?!

Izabrane vesti

Lokalna Borba prenosi da su privođene osobe prepoznate kao pristalice Crvene zvezde, Partizana i Srbije i svi su morali da potpisom garatuju da večeras neće ići na stadion. Navijači su potvrdili da su pozivani u policiju zbog utakmice... 
"Dobili smo pozive da se javimo u policiju. Tamo nas je čekao inspektor, vrlo se korektno ponašao. Dao nam je unapred pripremljenu izjavu koju je trebalo da potpišemo. U izjavi je pisalo da nećemo ići na utakmicu i samo treba da stavimo svoj potpis. Posle toga odmah smo pušteni kući", prenosi Borba izjave više mladića iz Bara i Podgorice. 

U toj izjavi pisalo je da se nacionalno izjašnjavaju kao Srbi, sa sve ličnim podacima. 
"Pisalo je moje ime i prezime, pored toga da se izjašnjavam kao Srbin i u nastavku da svojevoljno izjavljujem da neću biti na stadionu za vreme odigravanja utakmice", stoji u sledećem citatu. 

Podsetimo, utakmica Lige nacija između Crne Gore i Srbije na programu je večeras od 20.45.


tagovi

Liga nacija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara