SKANDAL U CRNOJ GORI! Policija danima MALTRETIRALA navijače Srbije! Privodili pristalice Zvezde i Partizana i tražili da potpišu da neće ići na meč u Podgoricu!
Foto: Dado Đilas

nepoželjni na stadionu

SKANDAL U CRNOJ GORI! Policija danima MALTRETIRALA navijače Srbije! Privodili pristalice Zvezde i Partizana i tražili da potpišu da neće ići na meč u Podgoricu!

Fudbal -

Crnogorska policija u proteklom periodu privodila je na informativne razgovore mladiće iz Podgorice i Bara za koje se sumnja da su navijači Crvene zvezde i Partizana.

Više desetina mladića iz Podgorice i Bara, poslednjih nedelju dana pozivano je na informativne razgovore u policiju, povodom fudbalske utakmice Crna Gora-Srbije, saznaje "Borba".

Reč je o mladićima koji su prepoznati kao navijači fudbalskih klubova Partizan i Crvena Zvezda, kao i Srbije.

Ovaj crnogorski list prenosi da su svi oni morali da potpišu izjavu da su Srbi i da neće ići na pomenutu fudbalsku utakmicu.

“Dobili smo pozive da se javimo u policiju. Tamo nas je čekao inspektor, vrlo se korektno ponašao. Dao nam je unapred pripremljenu izjavu koju smo mi trebali da potpišemo. Pisalo je u izjavi da nećemo ići na fudbalsku utakmicu, i samo treba da stavimo svoj potpis i odmah smo pušteni kući", reklo je za Borbu više mladića koji su bili u policiji.

U unapred pripremljenoj izjavi pisalo je da se nacionalno izjašnjavaju kao Srbi.

“Pisalo je moje ime i prezime, pored toga da se izjašnjavam kao Srbin i u nastavku da svojevoljno izjavljujem da neću biti na stadionu za vreme odigravanja utakmice, ističe naš sagovornik.

Fudbalska utakmica Crna Gora - Srbija na programu je večeras od 20.45.

Kurir sport/Borba.me

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track