JOŠ JEDNA TRAGEDIJA: Četvoro stradalo u sudaru kod Svilajnca, uhapšen vozač šlepera (VIDEO)

Agencije/Novosti online

09. 10. 2018. u 20:06

Vozač šlepera požarevačkih registarskih tablica, koji je učestvovao u saobraćajnoj nesreći na izlazu iz Svilajnca, u kojoj su poginule četiri osobe, priveden je

ЈОШ ЈЕДНА ТРАГЕДИЈА: Четворо страдало у судару код Свилајнца, ухапшен возач шлепера (ВИДЕО)

Foto Printskrin

Vozač šlepera požarevačkih registarskih tablica, koji je učestvovao u saobraćajnoj nesreći na izlazu iz Svilajnca, u kojoj su poginule četiri osobe, priveden je, javila je RTS.

Na izlazu iz Svilajnca ka Despotovcu u utorak oko 19 časova došlo je do sudara šlepera, automobila i kamionete, a RTS navodi da je šleper preticao preko pune linije i udario u vozila koja su nailazila iz suprotnog smera.

U nesreći su poginule tri osobe iz kamioneta i jedna iz putničkog automobila marke "zastava 128", dok su dve osobe povređene.

Tanjugu je u Domu zdravlja Svilajnca potvrđeno da je jedna osoba životno ugrožena dovezena u Kliničko-bolnički centar Kragujevac, a RTS navodi da je reč o muškarcu iz kamioneta.

Direktor KC "Kragujevac" Predrag Sazdanović rekao je za RTS da je pacijent zadobio prelome ekstremiteta i da je odvezen u operacionu salu.


Supruga vozača iz automobila, koji je poginuo na licu mesta, nalazi se u ćuprijskoj bolnici, dodaje RTS.

"Reč je o muškarcu koji ima višestruke prelome i krvarenje zbog čega je prevezen u Kragujevac. Druga osoba, sa, na prvi pogled, lakšim povredama, prevezena je u bolnicu u Ćupriju, ali je rano govoriti o njenom stanju", rekli su ranije u DZ Svilajnac za Tanjug.

U Hitnoj službi Opšte bolnice u Ćupriji Tanjugu je potvrđeno da je Hitna pomoć sa mesta saobraćajne nesreće dovezla ženu, ali da se još ne zna o kakvim se povredama radi.

Nesreća se, potvrdio je MUP, dogodila oko 19 časova, a u njoj su učestvovala dva teretna vozila i jedno putničko.


Video: TV Centar



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (11)

Mare СРБИН

09.10.2018. 20:24

Оооо Боже...Надам се бар да ће многе потстаћи ове вести целог дана да се никад не понови исти...

Mina

09.10.2018. 20:27

Da li su svi nasi kvalitetni vozaci slepera u Nemackoj,a nasim drumovima iste,tj slepere, voze klinci ???!!! Pa samo danas pobise 11 ljudi ! Ej Srbijo!

Ne

10.10.2018. 07:01

@Mina - nego je pojam "dobrog vozača" kod nas iščašen... Dobrim vozačem se smatra upravo ovaj koji šleperom pretiče na punoj liniji...

Није Него

09.10.2018. 21:17

сетите се овог и свих оваквих дана када стефке буде износио статистику о смањењу несрећа за 2018

Nikola

09.10.2018. 21:52

,Malo ima policije jos 20000 da se zaposli,bi u Grcku za 12dana nevido policajca problem je u losim putevima i losim auto skolam,koje svakoj budali daju vozacku a on je ubica i Okanovic je. dobar teoreticar mnogo losi rezultati

Грешиш

10.10.2018. 07:47

@Nikola - Не дају аутошколе возачке дозволе, него полиција. А данас важи фоскула да свако има право да вози аутомобил. Нажалост, овако на прву, и за оно на аутопуту, судећи по сликама, крив је неки камион... Био је тамо где му није место и ћао...

Kika

09.10.2018. 23:18

Ovo nije normalno. nama ne trebaju neprijatelji, mi cemo se sami poubijati saobracajem.

Vozd

09.10.2018. 23:29

Konsatno se pljuje po zakonima , drzavnicima , policiji , putevima , itd !! A nikada se niko nije zapitao kakvi smo mi sami !! Dali je normalno da šleper obilazi , nije , a to svi oni rade . Onda sednu u društvo i prepričavaju kako su " cepali " pun gas , a mi ih nagradimo aplauzom i " bravo majstore" . E tu je naš problem

Naki

10.10.2018. 06:09

Saucesce porodicama poginulih put je fenomenalan ima koja krivina slepera ima mnogo i sve mladji vozaci znaci neiskustvo a ovde koliko vidim preticanje preko pune linije jer je do izlaza iz svilajnca ogeanicenje 60 pa se nekom zurilo

Alokin

10.10.2018. 06:24

Dok roboti ( kamioni bez vozača) ne uzmu stvar u svoje ruke ništa se neće promeniti. A do tada Dunavom ima još mnogo vode da protekne.