REZZIME DANA (ponedeljak): Pade najigraniji par!

Vreme čitanja: 4min | pon. 08.10.18. | 22:51

Pogledajte ko vam je 8. oktobra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO:

KSANTI - LARISA (tip 1, kvota 1,67) - rezultat 1:0

U srpskom derbiju na severu Grčke slavio je Ksanti. Milan Rastavac, doskorašnji pomoćnik Mladena Krstajića, nastavio je seriju bez poraza u grčkom šampionatu, a druga pobeda u sezoni na Larisom od 1:0 omogućila je njegovom timu proboj na solidno sedmo mesto. Do pobede je Ksanti stigao i uz veliku brojčanu prednost, pošto su čak dvojica fudbalera Larise dobili crvene kartone. Najpre je isključen Hrvat Žižić u 43. minutu, zatim i Karanikas u 73, a pobedonosni pogodak za domaćina postigao je Slovak Jendrišek sa bele tačke u 82. minutu.

SUNDSVAL - KALMAR (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 2:0

Lakše nego što se očekivalo Sudnsval je i drugi put ove sezone uzeo meru Kalmaru. Igrali su za svoju dušu domaći fudbaleri - do Evrope će teško, drugoplasirani i trećeplasirani Hamarbi i Norčemping beže 10 bodova pet kola pre kraja, opstanak su odavno obezbedili - potvrdivši kvalitet u odnosu na nejaki Kalmar koji je za ceo meč uputio tek jedan šut ka golu rivala. I to van okvira gola.

KORK SITI - BOHEMIJANS (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 2:1

Kork Siti nije uspeo da odbrani titulu, ali će šansu da se osveti Dandalku imati u finalu kupa. Ekipi sa Tarner Krosa bilo je potrebno pola sata da zatrese gostujuću mrežu, a kad je to u 30. minutu učinio Kamins, bilo je jasno da će Bohemijans teško moći da se izvuče iz kanala. Šepard je već u 36. povisio prednost, da bi malu dramu uneo Moris u 59. minutu pogotkom za 2:1. Ipak, do poslednjeg sudijskog zvižduka taj rezultat ostao je aktuelan, pa je vrlo pristojan kec zaokružen.

JUVENTUS M23 - PROPATRIA (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 1:0

Juventusov podmladak došao je i do drugog trijumfa u Seriji C. Trenutak odluke dogodio se početkom drugog poluvremena, tačnije u 48. minutu, kada je gorostasni Idrisa Ture otresao čuvara i matirao Đulija Mangana, donevši svojoj ekipi drugu ovosezonsku pobedu.

SOŠO - MEC (tip 2, kvota 2,10) - rezultat 1:2 

Serija sjajnih rezultata (sedam prvenstvenih pobeda) prekinuta je sa dva poraza, ali se Mec probudio na gostovanju Sošou! Iako je Rivierez u 71. minutu "poništio" gol Bulaje za 0:1, vrlo brzo su stvari došle na svoje mesto. U 78. minutu Ngete je bio precizan sa bele tačke, čime je vratio Mec na vrh tabele Lige 2.

PRECRTANO:

KELN - DUIZBURG (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 1:2

Pade najigraniji par! Nije dovoljno da imate samo skupoceni tim kao Keln, reprezentativca Hektora i golgetera Terodea, koji je postigao bar gol na sedam uzastopnih utakmica u Cvajti. Morate da računate da vas s druge strane niko "ne zarezuje" i da želi da vas nadigra. Takav je večeras bio MSV Duizburg koji je šokirao prepuni stadion u Kelnu već posle devet minuta zahvaljujući napadaču Oliveiri-Souzi. Keln je u život ipak vratio reprezentativac Jonas Hektor golom za izjednačenje u 35. minutu. Međutim, nemoć Kelna d aiskoristi brojne šans eu nastavku koje su imali Šaub, Dreksler, Terode i Žirasi, gosti su naplatili posle još jedn brze kontre u 73. minutu.

VIRBURG - ZONEHOF (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 0:0

Jedan od najjačih domaćina u Drajti nije opravdao ulogu favorita. Zonenhof, koji je čak sedam puta do sada remizirao, upisao je i osmi nerešen ishod, pošto je na jednom težih gostovanja odoleo Kikersima. Na kraju, mršava predstava na Flajeralarm Areni i precrtan kec...

EL DAKLEH - EL MANSURA (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 0:0

Tri i po godine ranije El Dakleh je izbacio El Mansuru iz 1/16 finala kupa. Na istoj prepreci El Mansuru je danas izbacio El Dakleh. Doduše, posle penala. Odigrali su pomenuti takmaci 120 minuta bez golova, a onda je domaćin promašio četiri udarca sa kreča, da bi gosti materijalizovali dva i domogli se naredne faze najmasovnijeg takmičenja.

HAPOEL T.A. - MS AŠDOD (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 0:0

Još jedna nula je pokvarila posao... Hapoel iz Tel Aviva zabeležio je i peti remi, pretplativši se na mečeve bez golova pošto mu je ovo bio treći takav u nizu. Nažalost, iako gosti iz Ašdoda ne znaju za pobedu na strani još od februara uspeli su da otkinu bod favoritu, koji nije uspeo da pronađe put do protivničke mreže, mada je bio bolji rival tokom većeg dela susreta.

SARAGOSA - OSASUNA (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 1:1

Agonija Saragose traje. Ni četvrti put uzastopno ekipa sa Romalede nije ostvarila pobedu. Ovoga puta Saragosi je bod otkinula Osasuna, koja ga je, ruku na srce, zaslužila. Domaćin je prvi došao do vođstva preko Verdaske u 38. minutu, nakon što je u 23. Ljamas propustio priliku da donese gostima prednost sa penala. Ipak, Ljamas se iskupio u 64. pogodivši za 1:1. U nastavku je Saragosa pokušavala da dođe do nove prednosti, ali joj to nije pošlo za rukom.

Foto: Shutterstock


tagovi

rezzime danasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara