NOVI PROBLEM ZA KRSTAJIĆA: Ni Matić neće biti u sastavu za Ligu nacija

Novosti online

07. 10. 2018. u 15:11

Fudbaler Mančester junajteda je u poslednjem meču svog kluba protiv Njukasla zadobio dosta udaraca, a zbog povrede neće moći da se odazove selektoru

НОВИ ПРОБЛЕМ ЗА КРСТАЈИЋА: Ни Матић неће бити у саставу за Лигу нација

Nemanja Matić Foto: EPA

Fudbaler Mančester junajteda Nemanja Matić neće biti u sastavu reprezentacije Srbije u predstojećim mečevima u Ligi nacija.

Srbija se u trećem i četvrtom kolu Lige nacija sastaje sa Crnom Gorom 11. oktobra, a tri dana kasnije igra sa Rumunijom.

Matić je u poslednjem meču svog kluba protiv Njukasla zadobio dosta udaraca, a zbog povrede neće moći da se odazove selektoru Krstajiću, potvrđeno je B92.


Matić je prvobitno planirao da igra mečeve u Crnoj Gori i Rumuniji, ali sada, uz kapitena Aleksandra Kolarova koji je skoro sigurno otpisan, ipak neće nastupiti za "Orlove".

Nemanja je nastupao za Srbiju u prva dva meča, u pobedi u Litvaniji i remiju sa Rumunijom u Beogradu, a očekuje se da se vrati u sastav posle oporavka, za naredni ciklus mečeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

неимени

07.10.2018. 17:19

Неважно је ко игра док год махмут коло води, а кокез надгледа. За годину или две ће само ретки пристати да играју за махмута.

Rodoljub

07.10.2018. 17:24

Било би лепо да игра мали Ивановић из Партизана.

Zvezda i to CRVENA

07.10.2018. 17:54

Rodoljube niko iz zagrebačkog kluba neće igrati u repki jer su to igrači za drugu ligu..