Najnovije vesti
Vesti Hronika
(FOTO) KRV I STAKLO ISPRED ZATVORENOG KLUBA Policija traga za napadačima iz Beton hale, pregledaju se SIGURNOSNI SNIMCI

(FOTO) KRV I STAKLO ISPRED ZATVORENOG KLUBA Policija traga za napadačima iz Beton hale, pregledaju se SIGURNOSNI SNIMCI

Dan nakon dramatičnog događaja kada je grupa od 10 do 15 muškaraca upala u klub u Beton hali i potpuno ga demolirala tom prilikom povredivši nekoliko prisutnih, na licu mesta i dalje su vidljivi tragovi napada.

komitet beton hala Foto: Vladimir Živojinović / RAS Srbija
komitet beton hala

Polomljeno staklo i krv ispred zatvorenih vrata ovog kluba, kao i deo policijske trake koja je ostala nakon uviđaja, ono je što se danas vidi nakon sinoćnjeg demoliranja kluba u kojem je bilo i povređenih.

Foto: Vladimir Živojinović / RAS Srbija

Klub je danas bio zatvoren, policijska traka skinuta, a crna vrata sakrivaju haos koji se unutra dogodio.

Podsetimo, grupa huligana u crnom, sa palicama i šipkama u rukama upali su sinoć oko ponoći u klub u Beton hali. Prvo su pretukli obezbeđenje, a potom "bacali i lomili sve što im je palo pod ruku".

Foto: Vladimir Živojinović / RAS Srbija

- Bacali su sve sa stolova, lomili sve što im je palo pod ruku... Goste koji nisu uspeli da se sklone udarali su palicama... Krvi je bilo na sve strane. Sve se odigralo munjevito: uleteli su, napravili haos za dva minuta i pobegli - ispričao je sinoć jedan od očevidaca za "Blic".

Foto: RAS / RAS Srbija

Pored materijalne štete koja je načinjena u klubu, u napadu je bilo i više povređenih osoba.

Policija radi na identifikovanju napadača. Kako saznajemo, pregledaju se i snimci sa video kamera unutar objekta i okoline.