PSŽ IDENTIFIKOVAO NAPADAČE NA ZVEZDINE NAVIJAČE: Evo kakva kazna čeka 30 huligana koji su napali Delije! (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube

nema oprosta

PSŽ IDENTIFIKOVAO NAPADAČE NA ZVEZDINE NAVIJAČE: Evo kakva kazna čeka 30 huligana koji su napali Delije! (VIDEO)

Fudbal -

Evropska fudbalska unija je zbog tuče navijača ispred "Parka prinčeva" pokrenula istragu protiv Pari Sen Žermena, ali i Crvene zvezde, iako su njeni navijači bili ti koji su prvi napadnuti.

Francuski "Radio Monte Karlo", pozivajući se na potvrdu Pari Sen Žermena, prenosi da je francuski klub identifikovao 30 huligana koji su učestvovali u incidentu posle utakmice i da će njima biti oduzete članske karte na godinu dana.

Mančester Junajted - Njukasl

Junajted je u nokdaunu, Murinjo pred otkazom, ali deluje da je Njukasl idealan rival da se krene s pobedama. Kvota na keca na Old Trafordu je 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajed - Njukasl.

To znači da do 3. oktobra 2019. neće moći da prisustvuju utakmicama na "Parku prinčeva", a verovatno će im biti i onemogućeno da dođu do ulaznica za gostovanja.

Pristalice PSŽ-a su napali grupu srpskih navijača posle utakmice u Parizu, a policija je morala da upotrebi suzavac da bi rasterala napadače. Grupa navijača PSŽ-a napustila je stadion nekoliko minuta pre kraja i otišla oko stadiona na drugi kraj, gde je napravila sačekušu grupici "delija".

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track