Petak, 05.10.2018.

16:20

Tramp optužuje Sorosa

Predsednk SAD kaže da su žene koje protestuju zbog spornog kandidata za Vrhovni sud Breta Kavanoa profesionalke koje su platili milijarder Džordž Soros i drugi.

Izvor: Beta

Tramp optužuje Sorosa
Foto: GettyImages

"Veoma nepristojne kreštalice u liftu su plaćene profesionalke koje samo žele da senatori loše izgledaju", naveo je Tramp na Tviteru.

Posle svedočenja u Senatu prošle nedelje Kavanoa i Kristin Blazi Ford, koja ga optužila da ju je seksualno napao osamdesetih godina, dve žene su prišle senatoru Džefu Flejku navodeći da su žrtve seksualnog nasilja i tražile od njega da ne podrži Trampovog kandidata za Vrhovni sud.

"Ne padajte na to! Takođe, pogledajte sve profesionalno napravljene identične znakove. Platili su ih Soros i drugi. To nisu znaci napravljeni iz ljubavi u podrumu", dodao je Tramp.

Senat bi danas trebalo da počne proceduru za glasanje o Kavanou. Flejk, kao i dve umerene senatorke Suzan Kolins i Liza Mukrovski izgleda još nisu odlučili kako će glasati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: