MOTKAMA ISKALILI BES JER NISU MOGLI DA SE ČUJU NA STADIONU! Vučić oštro osudio brutalne napade francuskih huligana na Srbe u Parizu! (VIDEO)
Foto: Tanjug/Rade Prelić, Printscreen

divljanje huligana u parizu

MOTKAMA ISKALILI BES JER NISU MOGLI DA SE ČUJU NA STADIONU! Vučić oštro osudio brutalne napade francuskih huligana na Srbe u Parizu! (VIDEO)

Fudbal -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oštro je osudio napade francuskih huligana na srpske navijače u Parizu.

VUČIĆ OŠTRO OSUDIO NAPADE NA SRBE U PARIZU: Nisu mogli da se čuju od navijača Zvezde na stadionu, pa su motkama rešili da iskale bes! (VIDEO)

Komentarišući sukob navijača u Parizu, posle utakmice između Crvene zvezde i Pari Sen Žermena, predsednik je naveo da će država tražiti reakciju Francuske.

"To su banditi kojima je teško palo što ih niko, ni na njihovom stadionu, nije primetio, iako su imali ubedljiv rezultat. Nisu mogli da se čuju od gostujućih navijača, kojima je inače bilo zabranjeno prisustvo, pa su rešili motkama da iskale bes. Mi tražimo, kao što smo njima uredno slali izveštaje o ubistvu Brisa Tatona, da nam pošalju sva imena huligana koji su napadali navijače Crvene zvezde, pa da vidimo kako su i na koji način ti kriminalci kažnjeni. To je posao suverene države. a ukoliko se neko od njih sa fantomkama i motkama pojavi ovde, nastavićemo saradnju sa francuskom državom", objasnio je Vučić.

Podsetimo, nakon meča PSŽ - Crvena zvezda (6:1) došlo je do sramnog napada huligana PSŽ-a na navijače Zvezde.

Srpski navijači su sedeli u kafiću i ispijali piće, kada su im iz mase ljudi koja je napuštala "Park prinčeva" posle meča, prišli maskirani hiligani i, blago rečeno, krenuli da se iživljavaju!

Tom prilikom su im oteli navijačke rekvizite i tukli ih palicama i kaiševima. Nisu štedeli ni žene koje su se nalazile u lokalu, a sve je zabeleženo kamerom.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track