BiH

Pavić: DNS večeras završava predizbornu kampanju

Pavić: DNS večeras završava predizbornu kampanju
Foto: Srna | Pavić: DNS večeras završava predizbornu kampanju

PRIJEDOR - Predsjednik Demokratskog narodnog saveza /DNS/ Marko Pavić izjavio je da DNS večerašnjim predizbornim skupom u prijedorskom naselju Urije završava svoju predizbornu kampanju.

"DNS večerašnjim skupom završava svoju predizobrnu kampanju i mi ćemo poštovati preporuku Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske da se sutra ne održavaju skupovi i poštovati roditelje Davida Dragičevića, koji sutra organizuju svoj skup i zato je ovo naš posljednji skup u predizbornoj kampanji", rekao je Pavić novinarima pred početak predizbornog skupa.

On je dodao da može reći unaprijed da je DNS već dobio povjerenje građana.

"To mogu reći po tome što se nismo vraćali u prošlost, što nismo nikoga optuživali nego smo govorili o našem programu, koji je budućnost i prosperitet Republike Srpske, programu gdje je ekonomija i zapošljavanje na prvom mjestu. To se građanima, jednostavno, svidjelo i zato ja očekujem njihovu veliku podršku", rekao je Pavić.

On je dodao da je zadovoljan onim što je DNS doživio tokom predizborne kampanje i da su građani odlično primili i program DNS-a i kandidate.

"To nam daje za pravo da očekujemo do sad najbolji rezultat DNS-a na svim izborima i da očekujemo da se ispuni plan DNS-a 15 poslanika u Narodnoj skupštini i dva poslanika u parlamentu BiH", naglasio je Pavić.

Građanima Urija večeras su se obratili i nosioci lista za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH Dragutin Rodić i za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice jedan Duško Ivić, te kandidati ove liste, koji su zahvalili na podršci tokom predizborne kampanje ističući da će, ukoliko budu izabrani, znati da opravdaju povjerenje.

Iz pres-službe Izbornog štaba DNS-a najavljeno je da će sutra u 11.00 časova u prostorijama stranke u Prijedoru, predsjednik DNS-a Marko Pavić održati konferenciju za novinare.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije