Ivanić: Za razliku od Dodika nemam dokaze da u BiH postoje špijuni 1Foto: EPA/ VLADIMIR STOJAKOVIC

Ukoliko postoje podaci o međunarodnoj intervenciji u izbore u BiH, veoma je važno da se to zna pre izbora, kako ne bi bila narušena volja birača, rekao je srpski član Predsedništva BiH Mladen Ivanić, gostujući u emisiji ”Pravi ugao” TV Vojvodine.

Ivanić je rekao da on dokaze za to nema, ali Dodik tvrdi da ih ima.

”On je predsednik Republike i mora da deluje, da izađe i jasno i glasno kaže da ti i ti ljudi rade to i to. Ako zna da ima špijuna, a neće da ih hapsimo, onda je saučesnik u rušenju Republike Srpske. Do sada smo špijunom proglasili samo jednog Indijca, dugodišnjeg stanovnika Republike Srpske, srpskog zeta, kojem je supruga članica SNSD. To samo pokazuje koliko se oni gube u tome što nemaju temu za izbore”, rekao je Ivanić.

On je istakao da suviše uvažava Srbiju i predsednika Srbije i da je zato važno da ne budu zloupotrebljeni u našim unutrašnjim političkim bitkama. rpskoj. Mi jačeg oslonca od Srbije nemamo i zato nam je važno da smo i mi svi u Srbiji prihvaćeni”, rekao je Ivanić.

Govoreći o slučaju ”Dragičević”, Ivanić je rekao da je završni skup Saveza za pobedu u Banjaluci otkazan, jer je ”degutantno da se neko veseli nekoliko stotina metara od mesta na kojem se traži istina o smrti”.

”Pozivam i SNSD da razmisle da li treba da održi svoj skup”, rekao je Ivanić. (kraj) is/js 21:49

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari