Nova vest
Fudbal

Sreda, 03.10.2018.

22:33

Savić i Degenek: Mnogo su jaki, totalno su nas nadigrali

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Vujadin Savić rekao je da je Pari Sen Žermen večeras bio superiorniji, u pobedi od 6:1 u Ligi šampiona.

Izvor: B92

Autor:B92

Savić i Degenek: Mnogo su jaki, totalno su nas nadigrali
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Fudbaleri Zvezde pretrpeli su večeras najubedljiviji poraz u Evropi, pošto su u Parizu izgubili od Pari Sen Žermena sa 1:6.

"Totalno su nas nadigrali, oni su superiorni. Nismo uspeli da prenesemo trenerove reči na teren, a do prvog gola smo delovali dobro", rekao je Savić posle utakmice.

Odbrambeni igrač Zvezde Miloš Degenek rekao je da je Pari Sen Žermen fenomenalna ekipa.

"Kad padne jedan gol utakmica se promeni, i promenila se. Oni su stvarno dobro igrali, sami znate ko su, na kom nivou oni igraju, daleko će dogurati u Ligi šampiona. Lepo je igrati ove utakmice, nije lepo gubiti, niko ne voli da gubi ni mi nismo srećni što smo izgubili. Naravno da je bilo bolje da smo pobedili ili bar odigrali nerešeno, ali nije se desilo", rekao je on.

Zvezda je pretrpela prvi posle 34 utakmice u svim takmičenjima.

"Svi ste gledali utakmicu, oni su fenonemenalna ekipa, imaju individualni kvalitet i to im je pomoglo. Kad je Nejmar dao gol iz slobodnog udarca utakmica se promenila. To je fudbal, idemo dalje, moramo da se spremamo za utakmicu u nedelju u domaćem prvenstvu", dodao je Degenek.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve