Nova vest
Fudbal

Sreda, 03.10.2018.

15:55

Joveljić ponovo strelac, Zvezda ipak bez boda u Parizu

Fudbaleri Crvene zvezde do 19 godina poraženi su od Pari Sen Žermena sa 2:1, u drugom kolu juniorske Lige šampiona.

Izvor: LN

Autor: LN

Joveljić ponovo strelac, Zvezda ipak bez boda u Parizu
Foto: Starsport

Crveno-beli su pružili fantastičan otpor Parižanima kao uvertiru za glavni događaj i okršaj seniorskih selekcija dveju ekipa od 18.55.

Zvezda je bila jako blizu novog remija, nakon onog od 1:1 sa Napolijem u Beogradu, ali je posustala pri samom kraju.

Prvi gol na meču postigao je 17-godišnji vezista PSŽ-a Maksen Kapo i doneo prednost domaćinu.

Ipak, Dejan Joveljić je još jedanput potvrdio klasu i da zaslužuje da bude povremeni član prvog tima u prvom minutu nadoknade. Luka Velikić je dodao loptu sjajnom golgeteru, koji se lepo snašao i matirao golmana Inosenta.

Crveno-beli su dobro odlevali, pogodili i prečku "Svetaca" ali ipak poklekli u 80. minutu kada je pobedu Parižanima doneo rezervista Aleksandr Frezanj.

Zvezda je sada na učinku od jednog remija i jednog poraza, a istu požrtvovanost a malo više sreće želimo seniorima od 18.55.

Utakmicu, koja je uvertira za duel seniora u Ligi šampiona, posmatrale su Zvezdine legende Vladimir Petrović Pižon i Jovan Aćimović Kule, ali bivši poznati francuski fudbaler Nikolas Anelka.

Podsećamo, u UEFA Ligi šampiona za mlade sastaju se selekcije do 19 godina istih timova koji učestvuju u seniorskoj LŠ, a sistem je malo drugačiji. Prvoplasirani iz grupa idu direktno u osminu finala, dok drugoplasirani nastavljaju u šesnaestini. Ispadanja u Ligu evrope nema, jer ne postoji.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu