Vojvodina bez pehara u Superkupu

Odbojkaši Novog Pazara osvojili su ovogodišnji Superkup Srbije pobedivši u svojoj dvorani ekipu Vojvodine sa 3:1 (26:24, 19:25, 25:22, 25:21).
Odlično je šampion počeo meč u Pendiku, blokerski i napadački raspoloženi, Vojvodina je brzo napravila osetnu razliku. U jednom momentu vodila je Vojvodina i 14:5, ali je promena dizača donela boljitak u timu Novog Pazara. Poremetio je domaćin prijem crveno-belih, koji su išli iz greške u grešku i dozvolili protivniku prvo da izjednači, a onda i da okrene rezultat u svoju korist, te dobije prvi set.
 
Kujundžić, koji je ušao u finišu prvog perioda, ostao je na terenu i u drugom setu, gosti su smanjili greške i ponovo ušli u ritam. U samoj završnici na servis Kovačevića prelomila je Vojvodina ovaj deo utakmice i izjednačila rezultat u setovima na 1:1.
 
U trećem setu su se prvotimci Vojvodine opet opustili, dozvolili rivalu da se razigra i povede. Dobrim servisom u finišu izjednačila je Vojvodina, ali je Novi Pazar opet vratio sve na svoje i poveo 2:1.
 
Imala je šansu Vojvodina i u četvrtom setu, ali je u ključnim momentima napravilia veliki broj grešaka i nije iskoristila prilike koje su se ukazale. To je bilo dovoljno da domaćin slavi i osvoji prvi trofej u sezoni.
  • Milan

    03.10.2018 00:06
    NEVEROVATNO ali istinito
    Nadajmo se da ovo bio samo loš dan naših odbojkaša

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.