Najnovije vesti
Zabava
OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Drama kraljevske porodice dobila obrt

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Drama kraljevske porodice dobila obrt

Samanta Markl (53), sestra po ocu vojvotkinje od Saseksa, mesecima je verbalno napadala Megan Markl i kraljevsku porodicu, a sada je napravila neočekivan potez.

Megan Markl Foto: Profimedia
Megan Markl
Foto: Youtube / screenshot

Samanta je prošle nedelje stigla u London kako bi se lično videla sa mlađom sestrom, sa kojom nije imala kontakt 12 godina. Umesto susreta sa Megan, ona je gostovala u televizijskoj emisiji na Kanalu 5 kod Džeremija Vajna i javno se izvinila kraljevskoj porodici.

Foto: @scobie / Twitter

- Volela bih da su stvari bile drugačije. Povređeni su svi koji nisu prisustvovali venčanju. Mog oca su namerno ignorisali. Pokušali smo privatno da stupimo u kontakt sa Megan, ali pošto nismo uspeli oglasili smo se javno. Cilj nije bio samo da se zbližimo, htela sam da istaknem jako važnu stvar, a to je da ne smeš da se distanciraš od porodice - rekla je Megan i javno se izvinila sestri zbog svog ponašanja:

- Izviniću se Megan, Hariju i kraljevskoj porodici.

Foto: Profimedia

Ona je dodala da joj je žao što je Megan nazivala vojvot-svinjom, vojvotkinjom od Gluposti i Kruelom de Vil, da je zapravo bila besna na medije i da je sve ovo moglo da se izbegne samo da je porodica Markl bila pozvana na kraljevsko venčanje.

Samanta je istakla da ne veruje da će imati priliku da se vidi sa sestrom dok je u Londonu, ali da se nada da će ova priča imati srećan kraj.

- Oduvek sam htela da vidim London. Nadam se da ću moći da prenesem Megan poruke od našeg oca i da će kraljevska porodica shvatiti da mnoge stvari u medijima nisu bile istinite. Volela bih da se pomirimo.

Za zeta, princa Harija, imala je samo reči hvale:

- On je pravi džentlmen, Megan je našla svog princa!