Nova vest
Fudbal

Utorak, 02.10.2018.

18:52

Adžić "zalutao" u Anderleht – "nije bolji čak ni od omladinaca"

Belgijski mediji bili su nemilosrdnu prema Anderlehtu posle usled lošeg starta sezone, a na meti našao se i bivši fudbaler Crvene zvezde Luka Adžić.

Izvor: LN

Autor: LN

Adžić
Foto: Starsport

Adžić je letos prešao u Anderleht iz Zvezde, ali nije uspeo da se izbori za mestu i timu trenera Vanhejzebruka.

Talentovani srpski fudbaler je takođe kritikovan od srpske javnosti, tačnije one "zvezdaške", jer je na neslavan način završio svoj mandat u šampionu Srbije.

Anderlehtova očajna forma u ligi (u poslednjih pet mečeva imaju isto toliko bodova, a nalaze se na trećoj poziciji belgijskog šampionata. Oni su, pride, u kupu Belgije ispali od niželigaša Sen Žiloe, a onda su tamošnji mediji tek krenuli sa "prozivkama".

"Trener Vanhejzebruk je delimično odgovoran. Nije kriv za sastav koji mu je stavljen na raspolaganje i sa kojim mora da radi. Od 14 igrača koji su mu dovedeni, nekoliko njih je donelo neki kvalitet. Adžić i Abazaj nisu čak bolji ni od omladinaca iz B tima. Nisu se izborili ni za mesto na klupi. Zato trener nema ofanzivne opcije sa klupe", reči su uglednog portala "Het Nieuwsblad".

Adžić, kao i pomenuti Kristal Abazaj, nisu još uvek ušli na teren, ali su od strane kluba najavljeni kao pojačanja kada su dolazili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu