Humanitarni tiket u podne: Ivica Iliev tipuje za manifestaciju „Sportom do osmeha“

Vreme čitanja: 5min | uto. 02.10.18. | 12:00

Mančester Siti uživa puno poverenje direktora sportskog pogona Parnog valjka, što na tiketu kucamo kao igru 2-2&3+

Ima neka fudbalsko-kladilačka magija u imenu Ivica... Setite se nedeljne večeri, dvojke na Valjadolid protiv Viljareala, s koeficijentom 6,75, i fantastičnog tiketa fudbalske legende splitskih Bilih, Ivice Šurjaka. On nam je pomogao da dođemo do rekordne MOZZART donacije u „Humanitarnom tiketu u podne“ koja iznosi fantastičnih 823.600 dinara! Osnovano sumnjamo da je upravo ime Ivica talično za tipovanje ovih dana, i zato kontaktiramo Humsku 1, odnosno Ivicu Ilieva, sportskog direktora FK Partizan.

Izabrane vesti

Šta na to kaže prvi čovek sportskog pogona Parnog valjka pred tipovanje u 845. izdanju naše stalne rubrike?
„Podržavam akciju, verujem u igru iz plemenitih pobuda, a nadam se da će moja dobra volja pomoći manifestaciju Sportom do osmeha koja funkcioniše pod okriljem Sportskog saveza za rekreativni sport osoba sa invaliditetom“,  kratko je poručio MOZZART svetu pre izlaska na liniju tipovanja, fudbalski funkcioner i nekadašnji prvotimac Partizana.

Idemo, Ivice, idemo svom snagom do potencijalnog dobitka koji ćemo na kraju današnje rubrike na odvojenom tiketu za Republiku srpsku, s uplatom od 50 konvertibilnih maraka, poslati i na odabranu adresu preko Drine.

Krećemo od drugog kola grupne faze Lige šampiona, odnosno do utakmice MANČESTER JUNAJTED – VALENSIJA. Ostrvljani su u prvom kolu sa 0:3 savladali Jang Bojse, dok je Valensija primila dva gola od Juventusa i izgubila. Mančester Junajted nije imao sreće na protekle tri utakmice, jer ligaški X s Vulverhemptonom, zatim poraz na penale od Derbija u Karabao kupu, i izgubljena GG4+ bitka s Vest Hemom u Premijer ligi nisu zadovoljavajući rezultati za ovaj tim. Valensija ima dva remija, i pobedu nad Real Sosijedadom u periodu između dva kola Lige šampiona. Tradicija kaže da na osam utakmica ovoga para, počev još od daleke 1999, pa do 2014. godine, nikada nije slavila Valensija. Mančester je bio bolji četiri puta, a na isto toliko mečeva dolazio je X.

 „Ni na jednu ni na drugu stranu, već na MOZZART GG3+ igru, i na kvotu 2,25 zabacujem udicu na prvom tipu“, znalački je prokomentarisao Ivica Iliev.

Ostrvski fudbal smesta je našeg gosta povukao na stranicu liste u na kojoj u okviru ponude Čempionšipa stoji utakmica ASTON VILA – PRESTON. Od fenjeraša u gostima se po nepisanim fudbalskim i kladilačkim pravilima u principu malo toga očekuje, budući da ova ekipa ima četiri vezana poraza nakon remija s Boltonom. Za kladioničke prilike bitno je znati da na ovu ekipu bez greške dolazi 3+ igra, te da je minimalno GG4+ tipovanje na njih bilo overeno na četiri od poslednjih pet susreta. Aston Vila igra bolje, ali takođe šareno s dva poraza, isto toliko remija, i jednom pobedom pride na poslednjih pet utakmica. Poslednji februarski susret ovih timova okončan je sa 1:1.

„Računam da jedinica na Aston Vilu ne može da bude loš izbor“...

Na utakmici smo LION - ŠAHTJOR, dakle ponovo u klinču ponude Lige šampiona. Setimo se da je Mančester Siti u prvom kolu Grupe F kiksnuo sa 1:2 na utakmici sa Lionom, a da je Šahtjor namučio, a zatim i remizirao sa Hofenhajmom. GG igra je došla na obe odigrane utakmice, a ono što takođe vredi znati odnosi se na činjenicu da ni jedna ni druga ekipa nije poražena nakon izlaska na evropsku scenu. Francuzi bi trebalo da budu favoriti, ali ne treba zanemariti ni ukrajinski tim kao poprilično opasnu igračku mašineriju.

„Lion ne bi smeo sebi da dozvoli ništa nepredviđeno. Kvalitet je na njihovoj strani, a na našoj neka bude kvota na jedinicu“...

Partizanov sportski direktor za kraj bira utakmicu HOFENHAJM – MANČESTER – SITI. Domaći tim je, ako ništa u prvom kolu uspeo da remizira sa Šahtjorom, pri konačnih 2:2. Mančester Siti je poražen sa 2:1 od Liona, što ukazuje na kladilački povoljne ishode za sve one koji su otvaranje Lige šampiona u Grupi F, dočekali minimum s GG3+ tipovanjima na tiketu. Hofenhajm je nakon toga imao tri bundesligaška GG ishoda, i to pri remiju s Dortmundom, zatim prilikom pobede nad Hanoverom, i konačno u izgubljenoj partiji sa Lajpcigom. Mančester Siti ima tri pobede, dve u Premijer ligi, i jednu u Karabao kupu, i to bez primljenog gola, dakle sa zaokruženim NG igrama.

„Konačno je vreme da podvučemo crtu ispod opklada sa jednom kombinovano jakom partijom 2-2&3+”, zaključio je Ivica Iliev koji danas kormilario sportskim tipovima našeg “Humanitarnog tiketa u podne”.

Tako iz kladilačkog izgleda Ivičino danas, a sve što nadalje budemo pisali, biće u crno-belom tonu, pošto je FK Partizan bio i ostao klub za koga će se ime našeg današnjeg gosta zauvek vezivati. Sa Parnim valjkom je 1997. potpisao prvi profesionalni ugovor. Na fudbalskom terenu je s istim timom tri puta bio prvak države (1999, 2002, 2003), a 2001. osvojio je i Kup Jugoslavije, da bi se plasirao u grupnu fazu Lige šampiona 2003. godine. Sredinom 2004. odlazi u italijansku Mesinu. Igrao je još i za Đenovu, grčki PAOK (2007/2008), pa zatim nemački Energi Kotbus (2008/2009) i izraelski Makabi Tel Aviv (2009/2010). Od 2010. ponovo igra za Partizan s kojim je u sezoni 2010/2011. osvojio prvenstvo Srbije, Kup Srbije i plasirao se u grupnu fazu Lige šampiona. Na kraju sezone proglašen je za najboljeg strelca lige sa 13 postignutih golova. U junu 2011. godine potpisao je ugovor sa prvakom Poljske, ekipom Visle iz Krakova. Kraj aktivne Ivičine igračke karijere datiran je u 2013. godinu.

Na samom kraju naše dnevne kladilačko-plemenite seanse, s Ivicom Ilijevim premotajmo film dosadašnjih rezultata u našim akcijama širokog srca. Samo u “Humanitarnom tiketu u podne”, do ovoga trenutka smo donirali ukupno  8.798.560 dinara na preko 60 adresa u Srbiji i Republici Srpskoj. Za nama je na tom putu ostalo zaokruženo ukupno 135 tiketa, od kojih su materijalno najvredniji, odnosno oni sa dobitnim ciframa većim od 100.000 dinara ostvareni na ukupno 24 listića.

MOZZART je naravno otišao dalje, jer naš tip svih ovih godina putuje do vaših srca kroz akcije “Sto terena za jednu igru i “Novi dresovi za nove šampione”. Kada smo već kod kraljice igara, recimo da smo obnovili 65 košarkaških terena, zaključno s Ljubovijom gde je kapiten Crvene zvezde Branko Lazić presekao vrpcu na poslednjem do sada obnovljenom, a zatim darovanog terena kompanije MOZZART.

Sprema se obnavljanje terena u čast Žarka Paspalja, a kada smo se već dotakli akcije “Novi dresovi za nove šampione”, recimo da je preko 70 klubova već dobilo našu opremu. Jedan od poslednjih je ŽOK “Zaječar”, ali i klubovi iz Republike Srpske iz Novog Grada, Sokoca i Laktaša, i drugih gradova.

Pomažemo humanitarne fondacije “Podrži život”, “Budi human”, subotičku „Kolevku“, srpske paraolimpijce, vaterpoliste, rukometaše, karatiste, košarkaše…

NAPRED MOZZART SVETE… Idemo dalje, jer tipovanjem, sportom i plemenitim željama, svet oko nas zajedno možemo učiniti boljim!

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Ivice Ilijeva, dobitak će biti doniran i za Dnevni boravak za decu i omladinu sa težim kombinovanim smetnjama “Moja luka”. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 20:45 2118 ENG 2 Aston Villa - Preston ki 1 1,80
Uto 18:55 6430 Hoffenheim - Man.City kmb 2-2&3+ (-) 2,05
Uto 21:00 6436 Olympique Lyon - Shakhtar ki 1 1,80
Uto 21:00 6439 Man.Utd. - Valencia tgg gg3+ 2,30
Ukupna kvota15,28

 

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaIvica Iliev

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara