Kakav je čovek Rodžer Federer i šta Novakov otac misli o njemu?

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.10.2018.
11:02
Izvor: Sportske.net, Happy TV

Nije promenio mišljenje o Švajcarcu, iako je u poslednje vreme Federer u odličnim odnosima sa Novakom.

Beta/AP Photo/Jim Young
Beta/AP Photo/Jim Young

Povezane vesti

Nedavno održani ''Lejver kup'' u Čikagu značajno je doprineo da Rodžer Federer i Novak Đoković pokažu koliko poštuju jedan drugog. Bili su u istom timu, a svedočili smo i situaciji kada je Švajcarac bio i u ulozi Novakovog trenera u jednom trenutku.

Ipak, sve to nije promenilo mišljenje Novakovog oca Srđana Đokovića o najtrofejnime teniseru današnjice.

On je sinoć gostovao a ''Happy TV'' u emiciji ''Ćirilica'' i tom prilikom podsetio na raniju Federerovu izjavu od pre 12 godina, kada je nazvao Đokovića ''prevarom'', tokom Dejvis kup meča između Srbije i Švajcarske, kada je Novak u petom setu protiv Vavrinke zatražio medicinski tajm-aut.

''Rekao sam tada da je Federer veliki sampion, ali mali čovek. To mislim i danas. U poslednje vreme je promenio odnos, video je da je pogrešio. Čak mu je i trener, videli ste kako ga je savetovao na Lejver kupu'', istakao je Srđan Đoković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Okocha
Tuesday, 02.10.2018
16:47

Ni ja nisam promenio misljenje o Srdjanu. A bolje da ne iznosim kakvo je... Zasto se uopste daje prostor takvoj pojavi... Uzas

avatar
Boris Nedeljkovic
Thursday, 04.10.2018
21:19

bitno je da zna kakav je ko covek a nzna toboz kako je dobio zemljiste za terene....ma smesan je....toliko se vesti ''navlace'' na neki toboz sukob a oni...uzivaju zajedno :D :D :D....malodusnici se se samo ovakvim temama nasladjuju i komentarisu u vetar!

avatar
Agent Provocateur
Tuesday, 02.10.2018
11:27

Srdjan Djokovic ne bi trebalo da se mesa. On jeste Novakov otac ali u PR se ulaze tokom cele karijere da bi on dosao i pricao tu sta on misli ko da je to bitno. Uostalom Novak je preterivao sa koriscenjem lekarske pomoci i to nije nista novo a ko prati zna da je i sam priznao da je 2005 na US openu protiv Monfisa u drugom kolu pozivao medical time out da se odmori odnosno da je folirao. Kao i svaki covek prelezao je decje bolesti i postao veliki sampion ali dok je on naucio izgleda da njegov tata nikada nece. Ne mozes govoriti sta mislis na televiziji, nije ti to kafana.

avatar
Merseysade Red
Tuesday, 02.10.2018
12:36
avatar
Čeki
Tuesday, 02.10.2018
14:14

Na neki nacin te razumem, ali svako ima pravo na svoje misljenje gde god ga izneo.

avatar
Tuesday, 02.10.2018
11:08

Upravu je,davao je potcenjivacke izjave o njemu,a Novak tenis je osrednju u poredjenju sa onim koliki je covek.