ZNANJE i OBRAZOVANJE najznačajniji resurs društva

Lokalne vesti - Utorak 02.10.2018 - 07:31

Povodom početka nove akademske godine, predsednik Skupštine grada Dejan Tričković poželeo je dobrodošlicu budućim studentima Pedagoškog fakulteta u Vranju.

Potrebno je znati i dokazati znanje FOTO: vranje.org.rs Potrebno je znati i dokazati znanje FOTO: vranje.org.rs
Tričković je tom prilikom istakao da su znanje i obrazovanje najznačajniji resurs društva. 
 
- Biti učitelj i vaspitač, znači nadahnuti, inspirisati, ohrabriti, usmeriti sve buduće talente i genijalce, i baš zato je potrebno znati i dokazati znanje.
 
Na tom putu potrebno je višegodišnje samoodricanje. To je vaš zadatak za godine pred nama, a kao lokalno rukovodstvo trudićemo se da dodatno poboljšamo uslove za studiranje i da obogatimo sadržaje koje će pratiti vaše radne potrebe. 
 
Zahvaljujem se brucošima koji su ostali da svoje znanje prošire u rodnom gradu, i upućujem reči dobrodošlice svim studentima van teritorije Vranja - rekao je Tričković.
 
Prisutnima se obratio i dekan Pedagoškog fakulteta Zoran Momčilović, poželevši puno uspeha svim brucošima u sticanju akademskog zvanja
 
U programu su nastupili hor Pedagoškog fakulteta "Daskal“, Dragan Stanković, glumac pozorišta "Bora Stanković" i Ivana Tasić vokalna solistkinja. 
 
Svečanost je završena podelom indeksa budućim studentima.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: