Vučić: Imaću Ivaniću šta da kažem posle izbora u BiH

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Srbija drži do sebe, dostojanstva i do svog naroda, da više ne vodi politiku da pristaje na sve.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 01.10.2018.

23:03

Vučić: Imaću Ivaniću šta da kažem posle izbora u BiH
Foto: Tanjug / Tanja Valiæ

On je dodao da razume da će posle izbora u BiH i RS biti još veći pritisci na Srbiju.

"Bićemo malo, ali ostrvo slobode i ponosa, koje će biti na evropskom putu, ali će čuvati i gajiti najbolje odnose i sa Ruskom Federacijom i držati do sebe", rekao je Vučić za TV Pink.

Na konstataciju novinara da je Mladen Ivanić rekao da nijedna zemlja, pa ni Srbija, ne treba da se meša u tamošnje izbore, kao i da neće komentarisati izjavu predsednika Srbije o mešanju stranih faktora dok ne budu poznati neki dokazi, Vučić je rekao da će izneti te dokaze, a da je dovoljan samo jedan da pokaže kako bi se videlo šta su neki radili.

Objasnio je da to neće ni biti neko iznenađenje, jer svi to znaju "samo se prave naivni" i da će samo pokazati šta su neki radili "po imenu i prezimenu i ništa više".

Vučic je kazao da neće da se meša u unutrašnja pitanja u BiH, da vidi da im je Srbija najveći problem, a da će imati šta da kaže Ivaniću kada se završe izbore.

"Ako budem imao priliku da ga sretnem jednog dana, njemu ću u lice reći, ali ću svakako javno reći šta mislim o svemu tome po okončanju izbora", zaključio je predsednik Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: