SKANDALOZNO PONAŠANJE BIVŠEG DEČKA ANE IVANOVIĆ: Španac se iživljavao na dečaku koji sakuplja loptice! Javnost ZGROŽENA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

STRAŠNO

SKANDALOZNO PONAŠANJE BIVŠEG DEČKA ANE IVANOVIĆ: Španac se iživljavao na dečaku koji sakuplja loptice! Javnost ZGROŽENA! (VIDEO)

Tenis -

Fernando Verdasko, bivši dečko Ane Ivanović, šokirao je teniski svet ponašanjem na turniru u kineskom Šenženu, gde je poražen u polufinalu od Japanca Nišioke, ali glavni utisak je njegovo skandalozno ponašanje prema skupljaču loptica.

Nervozni Španac je u jednom momentu zatražio peškir, a dečak je trčeći došao do njega i dodao mu ga je. Iako je prošlo tek tri sekunde od momenta kada je zatražio peškir dok mu je mališan isti predao u ruke, Verdasko je počeo da viče na njega i da mu rukama gestikulira da mora da bude brži.

Vidno iznerviran zbog lošeg rezultata i igre Verdasko se iživljavao na dečaka što je izazvalo osudu i gnev javnosti, a jedan od glavnih komentara bio je to da je Španac sramota za tenis i ceo sport.

Jedna od onih koja je kritikovala Verdaska bila je i majka Endija Marija - Džudi Mari, koja je dala svoj komentar cele situacije.

- A da uvedemo pravilo da igrači sami idu po peškire? A da skupljači loptica samo skupljaju loptice? - napisala je Džudi na Tviteru.

Inače, ovo nije prvi put da se Verdasko ovako ponaša. Sličan gaf je imao je davno u duelu srpskim teniseorom Dušanom Lajovićem, koji nije mogao da veruje šta vidi.

Kurir sport

Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track